Musical- és operettgálát rendeznek a Szigligeti Nyári Estéken

Nyári Musical és Operett Gála címmel a legnépszerűbb musical- és operettslágerekből kaphatnak ízelítőt a műfajok kedvelői augusztus 28-án, szerdán 20 órától a Nagyváradi Szigligeti Színházban.


A Szigligeti Nyári Esték keretében sorra kerülő gálaesten elhangzanak dalok többek között Az Operaház Fantomja, az Evita, a Grease, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Nyomorultak, a My Fair Lady, A Szépség és a Szörnyeteg, a Miss Saigon, a Rómeó és Júlia, a Mozart, az Elisabeth, a Made in Hungária című musicalekből, illetve a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, A cirkuszhercegnő, a Mária főhadnagy és a Lili bárónő című operettekből.

 

Miller

Miller Zoltán

 

A gálaesten népszerű magyarországi előadók (többek között a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Budapesti Operettszínház művészei) lépnek fel: Miller Zoltán, Mahó Andrea, Baranyai Annamária, Egyházi Géza, Szendy Szilvi és Peller Károly.


Az előadásra jegyeket augusztus 1-13. között a színház titkárságán lehet váltani, augusztus 14-étől a a pénztárban, nyitvatartási rend szerint: keddtől péntekig 10-15 óra között, illetve egy órával az előadások előtt. Jegyárak: 40 (központi páholyok), 30 (zsöllye, oldalpáholyok), illetve 20 lej (erkély).

 

süti beállítások módosítása