Pótfelvételit hirdet a békéscsabai színitanház

Pótfelvételit hirdet a békéscsabai színitanház, augusztus 26-án, délelőtt 10 órakor várják a jelentkezőket a színész, táncos, színház technikus és divattervező szakra.

A Színitanház felhívása:

 

A Színitanház  - a 20 éve elindított színészképzés mellett - a magyar színházi piacon hiány-és háttérszakmák képzésére, igazi gyakorlati tudást nyújtani jött létre. A Színitanház oktatási koncepcióját igazolja, hogy végzett diákjaink túlnyomó többsége a pályán tudott maradni és a színpadon vagy a színházi háttér szakmákban dolgozik.

A Színitanház érettségire épülő OKJ képesítést nyújt. Az 5 alapszak / színész, táncos, színház technikus, divattervező, dekoratőr / elvégzése után választhatóan szakképesítés-ráépüléssel 3 újabb szakképesítés szerezhető meg.

 A Színitanház  a 2010/2011-es tanévtől a Fiatal Színházművészetért Alapítványtól a Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézményhez került, annak részeként működik, de a képzés továbbra is a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház területén zajlik  és az országban egyedülálló módon a gyakorlati oktatás neves színháziszakemberek / rendezők, koreográfusok, tervezők, műszaki szakemberek / irányításával a Jókai Színház produkcióiban, és a Napsugár Bábszínház kivitelezési munkálataiban „élesben”  valósul meg.

 

Békéscsaba

 

SZÍNITANHÁZ  PÓTFELVÉTELI - SZÍNÉSZ, TÁNCOS, SZÍNHÁZ TECHNIKUS, DIVATTERVEZŐ


2013. augusztus 26., délelőtt 10 óra.

Békéscsabai Jókai Színház Ibsen Háza

5600 Békéscsaba Andrássy u. 1-3

Részletes tájékoztatás a képzésről és jelentkezési lap: www.szinitanhaz.hu

Telefon: 20-2935969

MINDEN KÉPZÉSÜNK OKJ-s és 22 éves korig INGYENES!!!


Tanulószerződésre is van lehetőség, ami havi juttatással jár a gyakorlati képzés helyén.

 

süti beállítások módosítása