Online bérletvásár indult Marosvásárhelyen

Elindult az online bérletvásár és bérletmegújítás a marosvásárhelyi Tompa Miklós Társulat következő évadára.


tompa miklos tarsulat


A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház bérletkínálata a www.biletmaster.ro honlapon elérhető. A naphoz kötött bérletek mellett továbbra is beszerezhetőek a 4, 6 és 8 egységes Szabadbérletek. Ezeket főként azoknak a nézőknek ajánlják, akiknek kötött napi programja nem teszi lehetővé egy, a színház által közölt napon történő színházlátogatást.

 

A megújítás menete: 1. ki kell választani a bérletmegújítás opciót, 2. be kell írni a tavalyi bérlet vonalkódját, 3. a rendszer felajánlja megújításra a bérlettulajdonos tavalyi helyeit, 4. a regisztrációt követően pedig megvásárolható az új bérlet, 5. a rendszer utalványt küld a megadott e-mail címre, amelyet ki kell nyomtatni 6. az utalványt a Kultúrpalota jegyirodájában lehet bérletre váltani augusztus 27-től.

 

A bérletvásár folyamatos, a bérletek megújítása pedig szeptember 17-ig lehetséges (online és a Kultúrpalota jegyirodájában), a színház eddig az időpontig őrzi meg a tavalyi bérletesek helyeit. A jegyiroda a Kultúrpalotában augusztus 27-től várja a bérletigénylőket, keddtől péntekig 12.00 óra és 17.30 között (tel. 0372 758 230).

Forrás: Tompa Miklós Társulat

 

süti beállítások módosítása