Ősszel újra a Belvárosi Színházba költözik az Orlai Produkció

Ősszel a Belvárosi Színházba költözik A szív hídjai Udvaros Dorottyával és László Zsolttal, majd a Római Vakáció Fekete Ernővel és Tenki Rékával. Újra látható Kulka János a Hippolyt címszerepében és a Hitted volna? című új darabban Hernádi Judit és Kern András közös játéka szórakoztatja a közönséget.


Az Orlai Produkció 2013 nyarán több darabot is bemutatott, elsőként júniusban az Óbudai Társaskörben A szív hídjai című szerelmi történetet, Udvaros Dorottya és László Zsolt főszereplésével. Az 1993-as kiadású, bestseller-ré vált Medison megye hídjai című regényből Novák Eszter rendezett előadást. A két főszereplőn kívül Chován Gábor és Szamosi Zsófia lépnek színpadra. A nyár folyamán a színészek teltházas nézőterek előtt játszottak, ennek folytatásaként szeptember 19-én és 20-án a Belvárosi Színházban tekinthető meg a darab.

 

Orlai Produkció Szív hídjai


A nyár következő bemutatója Mohácsi János rendezésében, Kulka János címszereplésével a Hippolyt című darab volt. A további szerepekben Csákányi Esztert, Elek Ferencet, Téby Zitát, Pál Andrást, Pető Katát, Nagy Viktort, Mertz Tibort és Boros Annát láthatja a közönség, legközelebb augusztus 28-án és 29-én.

 

Orlai Produkció Hippolyt


Júliusban Pelsőczy Réka rendezésében mutatták be a Szentenedrei Teátrumban a Római vakációt, Tenki Réka, Fekete Ernő, Hernádi Judit, Cseh Judit, Szikszai Rémusz, Márton András és Nagy Dániel Viktor idézte meg a pont hatvan éve filmvászonra vitt történetet. Legközelebb október végén láthatja a nagyközönség a Belvárosi Színházban.

 

Orlai Produkció Római Vakáció


Az ősz egyik érdekes momentuma Hernádi Judit és Kern András közös darabja, a Hitted volna?, Verebes István rendezésében A színlap szerint: “Herman és Christine barátok, több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine megunta a magányt, és végre úgy döntött, elköltözik a városból, új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a kissé morcos jó barát. Richard Baer darabja rengeteg humorral és szeretettel mutatja be, hogy csodák márpedig történhetnek. Bármikor. “ Bemutató: október 3-án.

Az Orlai Produkció korábbi közkedvelt darabjai, mint az Edith Piaf, a Kramer kontra Kramer, az Esőember vagy a Bandy-lányok változatlanul láthatók a Belvárosi Színházban.

Forrás és fotók: Orlai Produkció

 

süti beállítások módosítása