Nyerjen jegyet A szív hídjaira! - LEZÁRULT !!!

Játékunkon 1 db páros jegyet sorsolunk ki A szív hídjai szeptember 18-i előadására a Belvárosi Színházba.

 

A darabról:

A történet 1965-ben, egy amerikai kisvárosban játszódik. A két főszereplő: egy nő, aki Olaszországból Amerikába költözött, hogy régi terveit feladva, feleség és anya legyen egy farmon, és egy férfi, aki a National Geographic számára készít fényképeket a környék fedett hídjairól. A bonyodalmat pedig egy véletlen találkozás okozza, amelyből megrendítő szerelem lesz. Sorsuk talán mindig egymás felé tartott – még ha nem is tudtak róla. Négy napjuk van rá, hogy gyökeresen megváltoztassák egymás életét.

Robert James Waller A Madison megye hídjai című nagy sikerű regényének filmváltozata Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével meghódította az egész világot. Magyarországon először Udvaros Dorottya és László Zsolt kelti életre a felkavaró történetet.

A regényből Zöldi Gergely készített színházi adaptációt, a további szerepekben Szamosi Zsófia és Chován Gábor lép színpadra. Az előadás dramaturgja Radnai Annamária, rendezője Novák Eszter. A közönség első alkalommal júniusban, az Óbudai Társaskörben láthatta az előadást, amely ősztől a Belvárosi Színház műsorán látható.

a sziv hidjai

Fotó: Tiszeker Dániel, orlaiprodukcio.hu

 

Kedves Olvasóink! Játékunk lezárult!
 
Nyertesünk: Tuka Boglárka. Gratulálunk!
 
A nyerteseket telefonon és emailben is értesítjük.
 

Kérdés:

Kinek az osztályában végzett A szív hídjai rendezője a Színművészeti Főiskolán, 1995-ben?

 

a, Kerényi Imre

b, Székely Gábor

c, Ascher Tamás

 

A helyes választ szeptember 9-éig várjuk a lead@szinhaz.hu emailcímre.

 

A szív hídjai
2013. szeptember 18. szerda 20:00
Belvárosi Színház

 

 

süti beállítások módosítása