Megújult a FÜGE honlapja - Nyerjen belépőt az L1danceFest-re!

Megújult a FÜGE honlapja. A szervezet ez alkalomból játékot hirdet, páros belépőt nyerhetnek az L1danceFest holland előadására, amelynek idén a FÜGE otthona, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház ad helyet.

A darabról:

 

Harcolhatsz a szörnyekkel anélkül, hogy közben magad azzá ne válj? A The Wolf Project-ben a koreográfusok, Kenneth Flak és Külli Roosna kitolja a hatalom és a manipuláció határait. Egy nagyon is fizikai dokumentum szembesít minket a valósággal és azzal, miként manipulálunk másokat, hogy úgy lássák a világot, ahogyan mi. A végén minden egy kérdéssé sűrűsödik össze: kinek higgyünk? Kinek a manipulációját fogadjuk el?

A koreográfusokról:


A norvég koreográfus és táncos, Kenneth Flak állandó helyet foglalt magának a holland táncszíntéren. Táncosként olyan koreográfusok darabjaiban dolgozott, mint Keren Levi, Blok & Steel és André Gingras. 2007-ben Gingras CYP17 című szólótáncáért Bessie díjjal tüntették ki. Koreográfusként God Studies #3 munkáját beválasztották a Holland Táncfesztiválra. A Gods és Driftwood előadásokért BNG díjra jelölték.

Külli Roosna észt táncos, koreográfus és tanár, hazai és külföldi koreográfusokkal dolgozik. Készített koreográfiát a többi közt az Észt Nemzeti Balett, a Kaunas Biennálé és a Hágai Klasszikus Fesztivál számára. Szólója, az Circle Through első díjat kapott a fehéroroszországi Vitebsk Nemzetközi Modern Koreográfia Fesztiválján.

 

KennethFlak Photo Robert web

 Kenneth Flak és Külli Roosna 

 


Hányadik alkalommal kerül megrendezésre az L1danceFest 2013?
a. 13 - b. 12 - c. 11

A válaszokat szeptember 10-ig várjuk a fugejatek@gmail.com e-mail címre.

www.fugeprodukcio.hu

 

 

süti beállítások módosítása