Az EJI közleményt adott ki a jogdíjak felosztásáról

Az EJI hamarosan megkezdi a Magyar Televízió (M1 és M2 csatornák) és a Duna Televízió (Duna és Duna World csatornák) által 2012-ben sugárzott televíziós műsorok után járó jogdíjak (az ún. ismétlési jogdíjak) felosztását. 

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület közleménye:

 

Az EJI hamarosan megkezdi a Magyar Televízió (M1 és M2 csatornák) és a Duna Televízió (Duna és Duna World csatornák) által 2012-ben sugárzott televíziós műsorok után járó jogdíjak (az ún. ismétlési jogdíjak) felosztását. Annak érdekében, hogy a felosztás minél pontosabb legyen, az EJI a korábbi években már megszokott módon, honlapján elérhetővé tette az MTVA által szolgáltatott adatokat, hogy ily módon az adatokat a művészek maguk is ellenőrizhessék, az azokkal kapcsolatos esetleges észrevételeiket pedig kényelmesen, elektronikus úton is közölhessék az EJI-vel.

 

ejil
Az érintett előadóművészeket arra kérjük, ha az ellenőrzés során bármilyen hiányt, elírást vagy más problémát tapasztalnak, azt legkésőbb 2013. szeptember 30. napjáig írásban jelezzék az EJI számára az info@eji.hu e-mail címen. Az ismétlési jogdíjak felosztását megelőzően az észrevételeket az EJI - szükség esetén az MTVA bevonásával - feldolgozza, így a felosztásra már a javított adatok alapján kerülhet sor. A felosztást követően minden érintett előadóművészt legkésőbb 2013. november 30. napjáig írásban tájékoztatunk a felosztás eredményéről.

A jogdíjfelosztással és az elektronikus értesítéssel kapcsolatos kérdésekben kollégáink örömmel állnak rendelkezésére a (06-1) 479-5164-es telefonszámon, vagy az info@eji.hu e-mail címen.



süti beállítások módosítása