Drámapályázatot hirdet a szabadkai Népszínház

A pályázatra vajdasági vagy vajdasági származású magyar alkotók egész estét betöltõ, egy vagy többfelvonásos színmûveit várja a szabadkai Népszínház Magyar Társulata. Egy szerzõ több munkával is részt vehet a pályázaton. 


A Népszínház Magyar Társulatának értékelõ bizottsága két munkát díjaz, amelyeket október végén, a Délvidéki Magyar Színjátszás Napja kereteiben megrendezendõ Kortárs Vajdasági Magyar Szerzõk X. Felolvasószínházában mutat be a társulat. A felolvasásokat (számos kül- és belföldi szakmai vendég részvételével) vitaest követi. A vitaestek minden érdeklõdõ számára nyitottak.

A pályamunkák átadási határideje: 2013. október 11.

k dramapalyazat szabadkai nepszinhaz


Az alkotásokat a társulat titkárságára várják (Narodno pozorište – Narodno kazalište – Népszínház, Magyar Társulat, Zentai út 71., 24000 Szabadka – a borítékra kéretik ráírni: Drámapályázat), vagy elektronikus formában a következõ e-mail címre: office@szabadkaiszinhaz.com. Mindkét esetben kérik feltüntetni a pályázó nevét és elérhetõségeit (telefonszám, e-mail cím, stb). A hiányos vagy jeligés pályázatokat nem fogadják el.

A felolvasásra kiválasztott szövegek szerzõi 20.000 dináros tiszteletdíjban részesülnek.

A pályázatról bõvebb információ a Magyar Társulat 024 556-429-es telefonszámán kérhetõ.

 

süti beállítások módosítása