Születésnapi Trafó-befőttet készít a Tünet Együttes

A Trafó Kortárs Művészetek Háza 2013. október 22-én ünnepli 15. születésnapját. Ebből az alkalomból a Tünet Együttes torta helyett „Trafó-befőttet” készít. A különleges születésnapi fogáshoz a következőkre van szükség: 1000 db befőttes üveg és a Te személyes statisztikád.

tunet befott


Trafó-befőtt - Hozzávalók:
• 1000 db befőttes üveg (tetővel együtt, lehetőleg címke nélkül)
• a Te Trafóhoz kapcsolódó személyes statisztikád, legyél akár a közönség tagja, ott valaha megfordult művész, a színház jelenlegi vagy volt munkatársa, újságíró, kritikus vagy bárki, akinek élménye, mondanivalója van a Trafóval kapcsolatban

Elkészítés:
Szeptember és október folyamán összegyűjtik és rögzítik a személyes statisztikákat, amelyeket azután performansszá kotyvasztanak a Tünet Együttes tagjai az október 22-i gálaest keretében.

kabe 10 kasza gabor 2 k
Mi is az a személyes statisztika?
A Tünet Együttes saját 10. születésnapja kapcsán a társulat tagjai is elkészítették személyes Tünet-statisztikájukat. Íme, néhány példa:


A Buddha szomorú minden előadásához 30 db háromrétegű papír zsebkendőt választottam szét rétegeire.
4 év alatt a Tünetben egyszer ünnepeltünk szülinapot, amikor Pista 60 éves lett.
A Nylon revü szabadtéri előadásai közül hármat játszottunk szakadó esőben.
Előadásokon 1583-szor mutatkoztam be, négy különböző nyelven.
Huszonhárom néző és egy saját gyerek ivott az anyatejemből.
Háromszor nem voltam hajlandó közös koreográfiában részt venni.
Egyszer sem maradt el előadásunk.

szuletesnap kasza gabor
A Tünet Együttes kéri azokat, akik szeretnék, hogy a Trafóhoz kötődő számvetésük bekerüljön a Trafó-befőttbe, vegyék fel társulattal a kapcsolatot, küldjék el statisztikájukat a trafobefott@tunetegyuttes.hu e-mail címre.

A performanszhoz a Tünet Együttesnek szüksége lenne mintegy 1000 db befőttes üvegre. Aki fel tudna ilyet ajánlani, kérik, tegye le a nevükre naponta 7 és 22 óra között a Jurányi Inkubátorház portáján (1027 Budapest, Jurányi u. 1-3.). Extra nagy mennyiség esetén írjon a trafobefott@tunetegyuttes.hu címre, és megoldják a szállítást. Az üvegeket október 13-ig várják.

Várják média szakos, újságírással foglalkozó vagy csak jól kommunikáló önkéntesek jelentkezését is, akik segítenének a társulatnak a statisztikák begyűjtésében. Jelentkezés a pr@tunetegyuttes.hu címen.

 

süti beállítások módosítása