Variációk viszonyokra - Hét randi a debreceni színházban

Szeptember 14-én mutatták be Olt Tamás: Hét randi című darabját a debreceni Csokonai Színház stúdiójában.

A darabról:

A férfi-nő viszony variációinak tárháza végtelen. A tengernyi verzióból Olt Tamás „egyfelvonásos, zenés, sztendbájmí”-je hét történetet, avagy hét randit mesél el nekünk. Közös bennük a kiindulópont: mindegyikük egy szál rózsa átadásával indul, majd heten hétfelé mennek tovább.

 

Download

 

Láthatunk alakoskodó, ál-udvarias férfit és nőt, akik az őszinteségre emelik poharukat, miközben minden gesztusuk hazugság. Láthatunk egy online társkereső oldal szülte első randit, amelyen a nő csupán alkalmi légyottra vágyik, a férfi pedig félénken és meglehetősen szerencsétlenül a pátosszal teli szerelmet keresi.

 

Download 1

 

Láthatunk egy jelbeszélő párt is, akiket abszurd módon az örökös, csendes veszekedés tart össze. De olyan holtvágányra futott párkapcsolatot is láthatunk, amelyben az egykori közös elvek szertefoszlottak, és ma már a hajdani közös nevetések emléke is okot ad a viszályra.
Olt Tamás egyfelvonásosa egy sokszínű szerelem-mozaik, amelyben akár a magunk idilli, tragikus, humoros vagy épp abszurd történetére is ráismerhetünk.

 

 

Het randi plakat

 

 Olt Tamás: Hét randi
Egyfelvonásos szerelmeses sztendbájmí
 
Lány - Szűcs Kata
Fiú - Vaszkó Bence
 
Koreográfus: Laczó Zsuzsa
Ügyelő: Sárkány Gyula
Súgó: Lezó Ádám
Rendező: Olt Tamás
 

süti beállítások módosítása