Dramaturg-simogatóval is vár a Színházi Társaság a Korzón

A Magyar Színházi Társaság is jelen lesz idén az évadnyitó Színházi Korzón vasárnap az Andrássy úton. 


A színházi korzón 10 órától Földi Andrea tart játékos foglalkozást gyerekeknek, bevezetve különböző jelmezek, korok világába. 11 órakor kiderül, mi a dramaturgok munkája, sőt, a tárasaság közleménye szerint meg is lehet simogatni őket! Közben a Színházi Dramaturgok Céhe által szervezett Nyílt Fórumokról és felolvasó színházakról láthatnak képeket az érdeklődők. Délután a Bábművész Szövetség képviselői engednek bepillantást a bábok mozgatásának rejtelmeibe.

 

teartrum

Kép a tavalyi korzóról (fotó: szinhaz.hu)


A Magyar Színházi Társaság standjánál, az Operával szemben folyamatosan találkozni lehet majd a színházművészet képviselőivel, színészekkel, rendezőkkel, dramaturgokkal, tervezőkkel. Emellett - háttérvetítésen - hol a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) pillanatai elevenednek meg, hol a Látványtér 2013 címmel megrendezett kiállítás anyaga látható, hol pedig a Pethes-Agárdi Alapítvány díjazottjainak fényképes úti beszámolóiba nyerhet bepillantást a közönség.


Az Andrássy úton az autómentes hétvége vasárnapján idén is gazdag programmal, zenés-táncos produkciókkal várják a közönséget, aki megismerheti a budapesti színházak műsorát és jegyeket is vásárolhat az előadásokra. 


Az utcai performanszok mellett a mintegy nyolcvan színházi standnál jegyeket lehet vásárolni, színészekkel találkozni, miközben a nagyszínpadon egész nap zenés-táncos produkciókkal várják a színházbarátokat.

 

Színház.hu

 

süti beállítások módosítása