Magyarországra érkeznek Az illuzionisták - Az életükkel játszanak

Novemberben Magyarországra is ellátogat európai turnéja keretében Az illuzionisták elnevezésű amerikai utazó cirkusz, amely a világ hét tehetséges és sikeres bűvészének produkcióját mutatja be novemberben.

 

Két évvel ezelőtt két amerikai producer kitalálta, hogy egy csapatba gyűjtik a világban turnézó legtehetségesebb és legsikeresebb mágusokat. Olaszországból, Angliából, New Yorkból és Hollywoodból össze is állt a válogatott - volt, akit a Cirque du Soleil-től, a Disney-től vagy más hollywoodi, vegasi, illetve angol és amerikai tv show-kból sikerült elcsábítani - és 2012-ben Las Vegasban elkészült Az Illuzionisták című showműsor. A speciális előadásban 7 illuzionista áll a színpadon, hogy aztán a saját közegében és eszközeivel ejtsen ámulatba, s tágítsa tovább a varázslatról alkotott véleményünket. 

 

The-Illusionists
"Ez a műfaj roppant népszerű Las Vegasban, de tudtuk, hogy a világ más pontjain még nem ilyen színvonalon űzik ezt a művészetet. A mi produkciónk “szemfényvesztői” egészen hihetetlen és újító eszközökhöz nyúlnak a show-ban, amitől garantálom, hogy a világ minden pontján leesik majd a nézők álla!" - mondta Simon Painter producer.

A 7 illuzionista közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is, akik gyakran az életükkel játszanak a produkció kedvéért. Pengenyelés, gondolatolvasás, ámulatba ejtő lebegések és izgalmas szabadulások mellett számtalan, soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők.

Az Illuzionisták show világpremierje 2012-ben a sydney-i Operaházban volt, ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát. A produkció 2013 őszén érkezik Európába, Budapesten a Syma Csarnokban mindössze 3 előadás erejéig lesz látható november 22-23-24-én.

 

süti beállítások módosítása