Alternatív stand-up - Kabaré-sorozat indul a Jurányiban

A Dumaszínház és a Füge Produkció közösen mutatja be Alternatív stand-up című előadását a Cabaret Ma sorozat részeként,  október 7-én, 19:00 órakor a Jurányiban.

A 2013/14-es évadban indul útjára a Dumaszínház és a FÜGE együttműködése, a Cabaret Ma, amely új, független humoros produkciók létrehozását célozza meg. A tervek szerint öt kabaré bemutató és havi rendszeres stand-up produkciók képezik a kooperáció gerincét októbertől az évad végéig, amelyek helyszíne a Jurányi Közösségi Inkubátorház és a Dumaszínház. Mindkét fél reméli, hogyha jól végzi a dolgát, megindulhat a vérfrissülés a hazai humorban, és új látásmód nyerhet teret.

 

 stand up

 

Az együttműködés egyik része egy alternatív stand-up projekt, amelynek nyitó keretét Andrássy Máté, Baksa Imre, Bánki Gergely, Janklovics Péter,Tamási Zoltán és Stefanovics Angéla képezik.


Színészek mutatnak be stand-up produkciót minden hónap első hétfőjén, amit maguk írtak, maguk éltek át és maguk adnak elő. Az első Alternatív Stand up előadással a Jurányiban október 7-én találkozhatnak.

Az októberi fellépők:

Andrássy Máté
Janklovics Péter
Tamási Zoltán

A másik része pedig egy szkeccs kabaré sorozat. Ennek első bemutatója Férfi szexualitás címmel decemberben lesz a Jurányi színháztermében Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András közreműködésével.  A projekt művészeti vezetője Litkai Gergely.

süti beállítások módosítása