Rivaldafényben a kultúra - A Madách művészei az Allee-ban

Október 1-étől október 31-ig tart az Allee-ban a „Rivaldafényben a kultúra” programsorozat, amelyen a Madách Színház mellett az Örkény Színház,a József Attila Színház, a Nemzeti Táncszínház is részt vesz.

spam-allee 1

 

Összművészeti programsorozatnak lehetnek tanúi azok, akik október 1. ésoktóber 31. között az Allee Bevásárlóközpontba látogatnak. Olyan népszerű produkciókat láthatnak az érdeklődők, mint a Madách Színház musicalválogatása, a Nemzeti Táncszínház előadásai, a József Attila Színház színészeinek produkciója vagy az Örkény Színház, Örkény István egyperceseit felvonultató összeállítása. 

 

rivaldafenyben a kultura
A Madách Színház és az Örkény Színház kiállítással is képviselteti magát az Allee-ban, ahol kellékeket, díszletmaketteket, ésjelmezeket is láthatnak az érdeklődők, többek közt a Spamalot, az Operaház Fantomja, a Mary Poppins jelmezeit is szemügyre vehetik. Kuriózumnak számítanak Haumann Péter és Almási Éva 30 éves jelmezei a Macskákból, vagy az 1991-ben bemutatott József és a színes szélesvásznú álomkabátból Paudits Béla József-ruhái. A kiállítótérben elhelyezett kivetítőn a Madách TV korábbi adásait is megnézhetika látogatók. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, számukrakreatív-sarkot alakítottak ki a szervezők, ahol a díszletek, jelmezek készítésével és a profi sminkek festésével ismerkedhetnek

 

paudits-allee 1


A Madách Színház programja:


Okt. 3. 17.30-tól: Sándor Dávid és Kecskés Tímea a Mary Poppinsból, Józsefből, Macskákból és Spamalotból ad elő dalokat

Okt. 4-én 17.30-tól Mahó Andrea és Csengeri Attila musical-részleteket adnak elő

Okt. 5-én 11.00-tól Gallusz Niki és Polyák Lilla ABBA-slágereket énekel

Okt. 10-én 17.30-tól Détár Enikő és Ladinek Judit musical-slágereket énekel

Okt. 13-án 11.00-től Ladinek Judit és a Madách Színház tánckara lép fel, musical dalokkal és a tánckar Vaszilenko Eugenia két koreográfiáját is előadja.

A teljes programot itt elérhetik.

 

 

süti beállítások módosítása