Kulturális játékot indít a Színészmúzeum - Rátonyival és Felekivel

Folytatódik az Operett Csillagai sorozat a Cs. György városi kul-tour és a Zöldgömb Sport Klub szerevezésében. Október 12-én a Bajor Gizi Színészmúzeumban Rátonyi Róbert és Feleki Kamill életművét idézik fel egy kulturális játékkal.

A magyar operett csillagai közül ezúttal Rátonyi Róbert és Feleki Kamill kerül a középpontba, 2013. október 12-én, szombaton 14.00 órától a Bajor Gizi Színészmúzeumban. Az érdeklődők, akik részt szeretnének venni a két művészről szóló kulturális játékban, október 9-ig regisztrálhatnak az eseményre, a varosikultour@gmail.com címen.

 

 

A nevezési díj 1000 forint, amely a vetélkedő részvételi díján felül tartalmazza a múzeumi belépőt is. Aki mindenképp szeretne ott lenni a Színészmúzeumban, az „Operett Csillagai” következő programján, annak igyekeznie kell a regisztrációval, mivel a múzeum korlátozott befogadóképessége miatt, a játékra csak az első 30 fő jelentkezését tudják elfogadni a szervezők!

 

 

A játék résztvevőinek két feladatsort kell megoldaniuk: az egyikben Rátonyi Róbert valamint Feleki Kamill életéről, művészetéről szóló kérdésekre kell válaszolni, a másikban a Színészmúzeum anyagára vonatkozó kérdések szerepelnek majd.

 

A helyes megfejtők között a rendezők a Budapesti Operettszínház által felajánlott jegyeket, valamint a Kossuth Kiadó Híres operettek sorozatában megjelent könyveket sorsolnak ki.


süti beállítások módosítása