Nyerjen jegyet a Makrancos Katára! - LEZÁRULT!!!

A RaM Colosseum és a Színház.hu közös játékán páros belépőjegyet nyerhet a Makrancos Kata október 19-i előadására. - JÁTÉKUNK LEZÁRULT!!!


Ajánló a musical elé:

 

William Shakespeare híres darabja újragombolva. Az érdes nyelvű, nyers modorú Kata szellemes, de durva kifejezésétől minden férfi retteg. Így a lánynak nem sok esélye van arra, hogy társra leljen. Húga azonban csak akkor mehet férjhez, ha Kata már elkelt. Nem csoda, hogy a fiatalabbik lány mindent megtesz, hogy párt találjon nővérének. Vajon meg tud-e változni a férfigyűlölő, éles nyelvű Kata, vagy nyers modora miatt örök magányra rendeltetett?

 

Az előadás a reneszánsz Itália hangulatát ötvözi mai slágerekkel. Igazi könnyed hangvételű, musical. Kiváló családi program minden korosztálynak. A darab zeneszerzője Czomba Imre, az ő nevéhez kötődik az ExperiDance Production több sikeres előadása, úgy mint a Nagyidai cigányok, a Liliomfi és a Boldogság 69:09 zenéje is. A főszerepben Détár Enikő, Fonyó Barbara és Egyházi Géza látható. A rendező Meskó Zsolt.

 

makrancos

 

JÁTÉKUNK LEZÁRULT!!!
 
A nyertes: KAMARÁS GYÖNGYI
 
Mindenkinek köszönjük a játékot!


JÁTÉK:

Melyik tánctársulatnak szerzett zenét korábban Czomba Imre?

• Győri Balett
• ExperiDance Production
• Nemzeti Táncszínház

 

A helyes választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk október 15-én, 10 óráig. A nyertest emailben és telefonon is értesítjük.

 

 

Makrancos Kata
2013. október 19. 19:00 óra
RaM Colosseum
 

süti beállítások módosítása