"Gobbi 100"- Színházi vetélkedőt hirdet az OSZMI

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet vetélkedőt hirdet nyugdíjas klubok, 60 év fölötti baráti társaságok számára.

Gobbi HildaAz OSZMI felhívása:

Az idén ünnepeljük a múzeumalapító Gobbi Hilda születésének századik évfordulóját. Ez a jubileum kiváló alkalom arra, hogy emlékezzünk a magyar színházi világ meghatározó alakjára, az izgalmas színpadi karakterre, a színészek patrónusára. Személyén keresztül fölsejlik színházi múltunk egy különös, ellentmondásos időszaka is. Az első forduló során csapatonként egy feladatlapot kell kitölteni, melyhez ajánljuk a múzeumban közelmúltban nyílt nagyszabású Gobbi-kiállítás megtekintését. Jórészt e tárlat anyagából szerkesztettük a feladatlapot, melyhez egyrészt a múzeumban is hozzá lehet jutni továbbá az intézmény honlapján is megtalálható. 

A kitöltött feladatlapot névvel, címmel ellátva megadott határidőre vissza kell juttatni vagy a múzeumba vagy a Színházi Intézetbe (I. k. Krisztina krt. 57.).

A legeredményesebb munkák beküldői jutnak tovább a döntőbe. A személyes megmérettetésre a legeredményesebb 6-8 csapatot hívjuk majd meg, csapatonként 5-6 főt delegálva a versenybe. A többiek szurkolóként vehetnek majd részt az eseményen. Nyereményként könyveket, CD-ket, színházjegyeket és múzeumi belépőket adunk!

 

 

Fontos határidők:

Feladatlapok beérkezési határideje: 2013. november 15. péntek

Eredményekről tájékoztatás a honlapon: 2013. november 20. szerda

Döntő időpontja: 2013. november 28. csütörtök 16 óra

Helyszíne: Bajor Gizi Színészmúzeum, XII. k. Stromfeld Aurél u. 16.


Fontos információk:

Múzeumi belépő: 62-70 év között 400 Ft, 70 év fölött ingyenes.

Múzeumi nyitva tartás: szerda-vasárnap 14-18 óra

Előzetes egyeztetéssel egyéb időpont is lehetséges továbbá szakmai tárlatvezetést is nyújtunk! Nagy szeretettel várjuk jelentkezésüket!

További információk:

Szebényi Ágnes, 1 375 1184/105.mellék illetve a szebenyi.agnes@szinhaziintezet.hu


süti beállítások módosítása