Megnyílt a megújult KOMA Bázis - Indul a Magánügyek sorozat

Új designnal, új arculattal vár mindenkit a megújult KOMA Bázis. A mobil színházi tér mellett sokoldalú közösségi tér született a 15. kerület hozzájárulásával.

Koma 2

 

Új színházi tér született


Az előcsarnok mostantól nemcsak vendégfogadásra alkalmas, de kiállító térként is funkcionál. Ugyanitt található a KáBé Kávézó is, ami pedig pihenésre, kávézásra, kötetlen beszélgetésre is lehetőséget ad a KOMA tagjaival és a Bázison megforduló alkotókkal.

A KOMA október 18-án tartja induló Magánügy című sorozatának bemutatkozó estjét, október 22-én és 23-án látható a Lángolj! című előadás ünnepi bemutatója és a tavalyi évad óta játszott Athéni Timon című előadás is.

Koma
Magánügy - Domokos Zsolt önálló estje

A KOMA 2013. október 18-tól indítja útjára Magánügy című sorozatát. Az előadóesten külön-külön ismerhetik meg a KOMA színészeit havonta jelentkező önálló estek keretében. Elsőként Domokos Zsolt, alias Oszi mutatkozik be.


Magánügy Domokos Zsolt
Mi is a Magánügy?


Személyes intézkedési kör, amit más ember nem irányíthat, és csak az illető dolgaira, körülményeire, fennhatóságára vonatkozik. Közügy, hadügy, nőügy, oktatásügy, munkaügy, gyámügy, szívügy, becsületbeli ügy, igaz ügy, nyert ügy, lovagias ügy, bagatell ügy...
Kinek mit mondunk el? Egyáltalán kinek mit kell elmondanunk? Létezik erre szabály? Vagy mindenki maga dönti el?
Új designnal, új arculattal várunk mindenkit a megújult Bázison! Ha lemaradtál a Bázisnyitó buliról itt az idő, hogy felfedezd az új helyet. Erre remek alkalom októberi első önálló estünk, ahol egy pohár borral várunk, megmutatjuk az új Bázist, Oszi (Domokos Zsolt) pedig beavat minket magánügyeibe.

Forrás: Színház.hu, komabazis.hu

 

 

 

süti beállítások módosítása