Marisa Tomei Will Eno-darabban érkezik a Broadway-re

Michael C. Hall, Toni Collette, Marisa Tomei és Tracy Letts főszereplésével érkezik a Broadway-re 2014-én elején Will Eno amerikai színdarabíró The Realistic Joneses című darabja.

A négy azonos vezetéknevű emberről szóló produkció előbemutatói jövő februárban kezdődnek és a darab premierje várhatóan március vége felé lesz. A darabban szereplő két pár, amelyeknek tagjai mind a Jones családnevet viselik, hamarosan rájönnek, hogy sokkal több közös van bennük pusztán a nevüknél. 


A Thom Pain (based on nothing) című darabjáért Pulitzer-díjra jelölt Eno nevéhez fűződnek a Middletown, a Title and Deed és az öt rövid darabból álló Oh, the Humanity and other exclamations című színművek.

 

Marisa-Tomei

Marisa Tomei


Az ausztrál Toni Collette a Tara alteregói című sorozatban nyújtott alakításáért kapott Arany Glóbusz-díjat és Emmy-díjat, míg Michael C. Hall a Dexter című sorozatért vehette át az Arany Glóbuszt. Marisa Tomei a Vinny, az 1ügyű című filmben nyújtott játékával érdemelte ki a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Az Augusztus Oklahomában című Pulitzer-díjas darabot jegyző Tracy Letts Tony-díjakkal gazdagodott a Nem félünk a farkastól című darabban nyújtott alakításáért.


A The Realistic Joneses című színdarab először a Yale Repertory Theatre színpadán futott 2012-ben, akkor még csak Lettsszel a fedélzeten. Az akkori produkciót jegyző Sam Gold a Broadway-verzió rendezését is magára vállalta. A darab producerei közt van Jeffrey Richards, Jerry Frankel, Jam Theatricals, Stacey Mindich, Susan Gallin és Mary Lu Roffe.

Forrás: MTI
 

süti beállítások módosítása