Két bemutatóval indul a Gangaray Trambulin sorozata

A Gangaray Dance Company képzési és tehetségkutató programjának első bemutató estje október 26-án látható a Bethlen Téri Színházban.

 

A programról:

 

A Trambulin a Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programja, Maday Tímea Kinga és Hámor József vezetésével. Nem csak a konkrét tánctudás fejlesztése jelenik meg szervezők céljai között, hanem egy személyes és személyre szabott támogatás reménye is, mely a táncos emberi-művészi oldalát erősíti.

 

A programban folyamatosan több mester munkáján keresztül újabb és újabb módszerekkel és technikákkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, mely segíti őket egy komplexebb megfogalmazás mód kialakításában, elsajátításában. Az ennek eredményeit demonstráló koreográfiák az évad folyamán többször is láthatók lesznek.

 

trambulin

 

Az estről:


A Trambulin első estjének meghívott művésze, koreográfusa Kun Attila, a Közép-Európa Táncszínház művészeti vezetője, kinek K.A.land című koreográfiáját a friss és ismeretlen találkozás inspiráló energiája hatja át, hiszen a résztvevőkkel közös mozgásélményük korábban nem volt.

Szűk három hét közös munkájának eredményét láthatják az esten, melynek második részéhez az eredetileg a Gangaray Dance Company ArTeRrOr című darabjában látható Hámor József koreográfiát (Ocean's Six+1) szerkesztette 14 táncosra Maday Tímea Kinga.

 

trambulin 2

 

K.A.land - Koreográfus : Kun Attila 
Ocean's 14 - Koreográfus : Hámor József Szerkesztette, betanította : Maday Tímea Kinga 

 

Előadók: Balla Eszter, Bánházy Eszter, Barna Nóra, Illés Tímea, Ivanics Lilla, Kökényesi Eszter, Liszkai Zsófia, Paulinyi Ádám, Pethes Ágnes, Rafaela Sousa, Sebek Judit, Somlai Anna, Takács Tímea 

 

Szakmai bemutató: október 26. - 19.30 Bethlen Téri Színház (nyilvános!)
Premier: november 7. -19.00 Átrium Film-Színház

Jegyinformációk: Bethlen Téri Színház: bethlenszinhaz.jegy.hu, Átrium Film-Színház

Támogatók: Bethlen Téri Színház, Műhely Alapítvány, Átrium Film Színház, Wart Galéria, Bonton Tánc Sport Egyesület

 

süti beállítások módosítása