Játék - Nyerjen páros belépőt az Opera amorale-ra - LEZÁRULT!!!

Október 30-31-én újra játsszák az Átriumban Gergye Krisztián Opera amorale című előadását, melyre páros belépőt nyerhetnek játékunkkal.

 

Az Átrium ajánlója:

 

Gergye Krisztián Társulata és az Átrium Film-Színház egy kivételes, összművészeti produkciót hozott létre. A 80-as évek népszerű underground együttese, az A(lbert) E(instein) Bizottság egy olyan kulturális referencia, amely műfajtól függetlenül a művészet totális szabadságát példázza.

 

Az adott társadalmi, politikai vagy kultúrpolitikai közegre reflektáló tartalmon túl az emberi identitás szélsőségeit és/vagy közhelyeit felmutató „szabadidő-zenei“ együttes két legendás LP kiadványa – a „Kalandra fel!“ és a „Jégkrémbalett“ – mai napig érvényes életérzést és szellemi tartalmat közvetít. Gergye Krisztián (nem csak tánc) Társulata minden túlzás nélkül maximális tisztelettel viszonyul az A.E. Bizottság 80-as években véghezvitt „szabadságharcához“, és kulturális örökségnek tekinti az általuk képviselt szabad szellemiséget.

 

opera amorale c Kincses Gyula 1

Fotó: Kincses Gyula

 

 

Játékunk lezárult!!!
 
Mindenkinek köszönjük a résztvételt, a nyerteseknek gratulálunk!!!

 

 

Játék:

 

Ki volt a Bizottság zenekar billentyűse?

 

a, Szakcsi Lakatos Béla

b, ef Zámbó István

c, Balázs Fecó

 

A helyes választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk október 28-án (hétfő) 12 óráig. A nyertest telefonon és email-ben is értesítjük.

 

süti beállítások módosítása