10 éves évfordulóját ünnepli a Momentán Társulat

A társulat tíznapos eseménysorozattal ünnepli tízéves fennállását november 3. és 12. között. A rendezvény mottója: 10 év - 10 nap - 10 előadás.

A tíznapos rendezvény során a társulat játszóhelyén, az IMPRÓ – kreatív töltőállomáson különböző típusú előadásokat tekinthetnek meg az érdeklődők: látható lesz a klasszikus RögvEst impró-show, a pszichológiai alapú Fröccs, a filmes műfajokkal játszó, DVD extrákkal kiegészített HáziMozi, a versenyhangulatú Ütközet, a komolyabb, intim légkörű Ketten, a hétfő hajnali 7-kor kezdődő Nulladik Óra és különböző kísérőprogramok is.

 

momentán


Az előadások időpontja:


november 3. 19:00 ImpróJam
november 4. 07:00 Nulladik Óra
november 5. 19:00  Ketten
november 6. 19:00 HáziMozi – romantikus komédia
november 7. 19:00 Fröccs – „Multi: biztonság vagy rabszolgaság?”
november 8. 19:00 Momentán vs. Dumaszínház – a második összecsapás
november 9. 19:00 Ütközet
november 10. 19:00 Felnőtt Mini – imprómese alkesz királylányokkal és adócsaló juhászfiúkkal
november 11. 19:00 Jubileumi RögvEst – 10 éve pont ezen a napon játszotta a Társulat az elsőt
november 12. 19:00 Best of Momentán – az elmúlt évek kedvenc játékai

Az ingyenes kísérőprogramok során a nézők találkozhatnak a társulat tagjaival, és belülről is megismerkedhetnek az improvizáció műfajával - lesznek impró workshopok, impró kaszinó és számháború, BoZsuKa koncert, kulisszatitkokat leleplező pódiumbeszélgetések a társulat tagjaival, illetve Momentán anno és most képi és video emléktúra.

Az előadásokra a jegyek a http://momentantarsulat.hu/jegyvasarlas felületen, a jegy.hu-n és a helyszínen is válthatók. Az ünnepi alkalomra való tekintettel támogatói jegyek is kaphatók. A támogatói jegy célja a színházépület fejlesztésére szánt saját erő kiegészítése, a most aktuális légkondicionálás mihamarabbi kiépítése.

momentán2


A Momentán Társulatról:

A Momentán egy fő profilként professzionális improvizációs színházat művelő társulat, az interaktív improvizációs színház hazai meghonosítója. A 9 kreatív fiatalból álló csapat 2010-ben nyitotta meg saját játszóhelyét, az IMPRÓ – kreatív töltőállomást. Impróestjeik a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek. Repertoáron lévő 7 különböző interaktív impróelőadásukban és improvizációs kurzusaikban közös pont a szórakoztatás és a gondolatébresztés összekapcsolása, a játék és kreativitás örömének hirdetése, a közvetlenség és kapcsolatteremtés a mindenkori nézővel.
A társulat tagjai: Bódy Gergő, Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Pirisi László, Tóth Barnabás, Várady Zsuzsi – „civilben” rendező, producer, dramaturg, fordító, látványtervező, dráma-pedagógus, tanár, tréner, zenész-zeneszerző, műsorvezető. Együtt: imprószínészek.

 

süti beállítások módosítása