Karácsonyi ajándék a Madách színpadán – Serbán Attila koncertezik

Már csak két hónap maradt karácsonyig. A Madách Színház művésze, Serbán Attila ünnepi meglepetéssel készül, és december 21-én Silent Night címmel ad koncertet a teátrumban Szulák Andrea, valamint Feke Pál vendégszereplésével.

Silent Night kicsit másképp:

Serbán Attila 2009-ben megjelent lemezét is a Madách Színházban mutatta be telt ház előtt, és most, a közelgő karácsony okán egy válogatás esttel kívánja megajándékozni rajongóit. A színész meghitt, de mégis vidám estet ígér, ahol olyan dalok csendülnek fel áthangszerelve, mint a "Santa Claus is coming to town", az "Ave Maria", a "Jingle Bells" vagy az "All I Want for Christmas". Serbán Attila barátait is meghívta a koncertre, Szulák Andrea mellett Feke Pál is színpadra áll, a zenei színvonalat pedig Temesi Berci zenei rendező és basszusgitáros, valamint a Jazz And More kórus garantálja.

 

561400 664426003575678 1417971625 n
 

Karácsonyi hangulatban:

"Számomra a Karácsony a legkedvesebb ünnep az évben, ami valóban a szeretetről, családról és az őszinte érzelmekről szól. Gyerekkorom igazán hideg telei, karácsonyfa díszítései, édesanyám finom ételei mind-mind kedves emlékeket idéznek. Régi nagy álmom válik valóra azzal, hogy végre a Madách Színház színpadán ajándékozhatom meg családomat, barátaimat és a hozzám oly régen kedves, és hű színházszeretőket egy igazán különleges ajándékkal. A dalok autentikus, és nagy részben hozzám hűen, új hangszerelésben hangzanak majd el. Készülök egy személyes ajándékkal is, de ez legyen meglepetés!" meséli Serbán Attila.

 

1375083 666212273397051 902810584 n
 

Serbán Attiláról:

A művészeti főiskola, számtalan külföldi és vidéki főszerep után a 2005-ös év során beválogatták a Madách Színház Volt egyszer egy csapat előadásának főszereplői közé. Azóta is a színház oszlopos tagja, szinte minden nagyobb musical előadásban szerepet kapott az elmúlt években, így például a Macskákban, a Producerekben, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamelotban és a Jézus Krisztus Szupersztárban, miközben vendégszerepelt a Pince Színház Isadora című előadásban, ahol Pápai Erikával játszott főszerepet. Közben szerepet kapott az Operettszínház Oltári srácok és a Centrál Színház Avenue Q című előadásában is. Számos cd anyag, koncert, televíziós produkció közreműködője, a közelmúlt egyik legfoglalkoztatottabb előadóművésze.

Jegyeket ITT vásárolhatnak.

A koncerten közreműködő zenekar tagjai:

Billentyűk - Bubenyák Zoltán

Saxofon, vokál - Csányi István

Gitár - Dajka Krisztián

Basszusgitár - Temesi Berci

Dobok - Végh Balázs

Monitor keverés: Bácskai János "Mazsi"

Hangmérnök: Mohai György

Grafika: Szabó Dávid

Látvány: Madarász János "Madár"

Zenei rendezés: Temesi Berci - Serbán Attila

Művészeti vezető: Serbán Attila

 

Forrás: Madách Színház, színház.hu, facebook.com/SerbanAttilaOfficial

süti beállítások módosítása