4 nap, 4 műfaj, 4 előadás a Bethlen Téri Színházban

November második hétvégéjén négy különböző műfajjal, két bemutatóval várja a nézőket a Bethlen Téri Színház.

Gergye  Bodor Johanna Foto Szkarossy Zsuzsa Nemzeti Szinhaz
7-e és 10-e között a színház, a kabaré, a tánc műfajának kedvelői mellett természetesen a gyermekek számára is izgalmas előadással készül az intézmény.

November 7-én, csütörtökön 19.30 tól a Honvéd Együttes Színészkara érkezik Elhalasztott holnap című előadásával Csizmadia Tibor rendezésében. Az idén újjáalakult társulat fiatal művészei az első világháború 100 éves évfordulójának közeledtével korabeli dalok változatos színpadra állításával idézik meg háború éveinek hangulatát.

 

 

November 8-án, pénteken a nevetés jegyében folyatódik a Bethlen Téri Kabaré sorozat a Stand Up Brigád jóvoltából. A színház épületének történelméhez híven életre hívott műsor a Kellér-féle kabaréestek hagyományait követve igazi kikapcsolódást ígér a műfaj kedvelőinek, az est különleges meghívott vendége ezúttal Zambriczky Ádám táncművész lesz. 

 


Gergye Krisztián
 'polihisztor' művész akció performance estjei is folytatódnak november 9-én, szombaton, 19.30-tól, a második bemutató előadás során Bodor Johanna táncművész, koreográfussal készül meghökkenteni minden érdeklődőt. A táncos, koreográfus, rendező estje minden bizonnyal ezúttal sem hagy senkit hidegen, progresszív megfogalmazása, reflexivitása, őszinte előadásmódja mindenki számára gondolatébresztő és zsigeri reakciót előidéző lesz.


Marica babszinhaza
November 10-én, vasárnap délelőtt 10 órától a gyermekeké a tér- Marica Bábszínháza a Felmászott a nyúl a fára című műsorát mutatja be a Bethlen téren. A mindig mosolygó, Tárnok Marica bábművészsaját készítésű bábjait használva szórakoztatja a kicsiket, interaktív formanyelvével pedig mindenkit szereplővé varázsol, így az előadás egy közös játék élményével is megajándékozza a gyermekeket. A műsor után kézműves foglalkozás, limonádé és mesekeksz várja az érdeklődőket.

 

 

 

süti beállítások módosítása