Gyilkosság a vacsorán - új előadással bővült a repertoár

A premiert követően november 7-én lesz először látható a Gyilkosság a vacsorán társulat legújabb előadása, a Szeretni veszélyes című darab Vörös Róbert tollából és rendezésében. 

 

Az alkotók ajánlója:


Nagykorúságát elérve a tengeren túlról haza érkezik Zoé. Örökségével együtt édesanyja zárolt levelét is kézhez kapja, amiből megtudja, hogy miért kellett hazájától távol élnie. A fiatal lány anyja levelének hatására elindul fölkeresni a még elő szereplőket, hogy rekonstruálja a múltban történt gyilkosságot, mert szeretné saját maga kideríteni az igazságot: apja és anyja házasságának valódi történetét.


A történet a jelenben és a megidézett múltban zajlik, elénk tárul a Riviéra-parti nyaralás minden részlete, és kiderül, hogy mindenki másként emlékszik arra a nyárra, mindenki másként meséli ugyanazt, míg végül fény derül a megdöbbentő igazságra…

 


A konyhaművészet és a színház párosításának első és továbbra is egyetlen hazai képviselője a Gyilkosság a vacsorán társulat. Az étkezésnek fontos dramaturgiai szerepe van, ez adja a keretet a cselekményhez. A társulat repertoárja ismét bővült, a nézők most egy szerelmi gyilkosság ügyében nyomozhatnak két felvonásban. A Szeretni veszélyes című darab a megszokottól eltérően nem interaktív, de a krimi műfaj minden kívánalmát kielégíti. Ráadásul finom vacsora közben izgulhatjuk végig a rejtélyes történetet.

A nem mindennapi élményt szállító társulat előadásában immár hat darabot láthatunk: a több, mint két éve töretlenül népszerű Vérkötelékek és A kétely fátylai – ezeket a műfajt Magyarországra importáló olasz szerzők jegyzik. A magyar darabok pedig - A Dizőz halála, Az utolsó csepp és A néma tanú - sötét kulisszák mögé, egy rejtélyes születésnapi ünnepségre és egy bírósági tárgyalásra kalauzolják a nyomozó kedvű nézőt.

Négyfogásos vacsora, kellemes hangulat, romantika, meglepő fordulatok, és nem utolsó sorban kényelmes székek - ez a gyilkosság a vacsorán legújabb darabja!


ELŐADÁSOK NOVEMBERBEN:
November 7., Szeretni veszélyes, Orfeum
November 15., A kétely fátylai, Menta Terasz
November 19., A dizőz halála, Orfeum
November 23., Vérkötelékek, Szabadság étterem
November 27., Az utolsó csepp, Cotton Club

 

Forrás: GYAV

 

süti beállítások módosítása