A második pályázat - Szinetár Miklós új könyvvel jelentkezik

Szinetár Miklós megírta Pályázat című levélregényének második részét.

Szinetár Miklós Pályázat című levélregénye 2012-ben jelent meg az Európa Könyvkiadónál. A könyv a Tanár Úr ifjúkori generációjának és mai önmagának levélváltása; egyfelől útkeresés, másfelől parainézis, ars poetica. A műről Veiszer Alinda beszélget a szerzővel 2013. november 12-én, 18 órától az Alexandra Irodalmi Kávéházban.

 

SZINETAR masodikPALY EMAIL meghivoOX

 

 

 

A második pályázat, amely november elején jelent meg, a levélben zajló párbeszéd folytatása. „Levelezőpartnerem, János alakja sok mindenkiből lett összegyúrva. Növendékeimből … meg belőlem is, mert ez a János olyasmiket mondott meg képviselt, amiket én is mondanék ma, ha negyven évvel fiatalabb volnék. A könyvet sokan elolvasták, és biztattak, hogy folytassam. Vállalom, mert vannak még gondolataim, újabb tapasztalataim, és van néhány történetem, ami tanulságos lehet” - írja Szinetár Miklós a könyv fülszövegében.

Veiszer Alinda és Szinetár Miklós beszélgetésére 2013. november 12-én, 18 órától kerül sor az Alexandra Irodalmi Kávéházban (1075 Budapest, Károly körút 3/c).

 

süti beállítások módosítása