Polyák Lilla és Homonnay Zsolt az Átriumban

Az Átrium Film-Színházban november 10-én következő fejezetéhez ér az Operettsztárok Budán elnevezésű programsorozat. Vasárnap este, a zenés talk show-n Polyák Lilla és Homonnay Zsolt kedvenc pop és musical slágereikkel lépnek színpadra.

Lilla és Zsolt a folyamatos színházi munka mellett napok óta próbál a hétvégi fellépésre, ahol négy fős session-zenészekből álló zenekar kíséri majd őket. A repertoár elsősorban pop dalokból és musical részletekből áll. A színésznő természetesen legújabb slágerét, a Karcolást is előadja, de nem maradhat ki az Eurovíziós siker szám, a Valami más és a rádiós kedvenc, az Itt és Most sem. Az elmaradhatatlan musical részletek mellett olyan örökzöldek is hallhatóak lesznek, mint a Zene nélkül mit érek én, a Time To Say Goodbye, a Prayer vagy a New York, New York. A másfél órás műsor nem csak a zenéről szól, Homonnay Zsolt rövid anekdotákkal szórakoztatja a közönséget, elsősorban közös életükről, színházi élményeikről mesél vices történeteket, ráadásként két számban gitárosként is bemutatkozik.

 

homonnaypolyak
 

A karácsony közeledtével a színész házaspár mindkét tagja egyre elfoglaltabb, Lilla jelenleg Karcolás elnevezésű, többállomásos turnéjával járja az országot, ebben a hónapban Szegeden és Kazincbarcikán is énekel, majd vár rá egy svájci vendégszereplés. és az Operettszínházban a Lélektől lélekig – Jótékonysági gálaest Miklós Tibor emlékére. Zsolt pedig már készül a szokásos ünnepi koncertjére az Adagio-val, közben estéről estére színpadra lép.

 

polyaklilla-20131001-12-lilla
 

A korábban moziként ismert összművészeti befogadótér az idei évtől rendszeresen ad helyet az Operettszínház művészeinek, ezzel vezetve fel a tavasz zenei csemegéjét, a jazz és a swing világába kalauzoló Amerikai komédiát, Bársony Bálint, Lőrinczy Attila és Aszlányi Károly tollából.

 A november 10-i zenés podium est egy újabb lehetőség arra, hogy a teátrum támogatásával, a színészek önálló zenés beszélgetésekkel jelentkezhessenek.

 

 

süti beállítások módosítása