"Otthon érzem magam a Vígben" - Molnár Áron Junior Prima lett

Molnár Áron, Vígszínház fiatal színésze a múlt héten kapta meg a rangos Junior Prima Díjat. Ennek kapcsán adott interjút a Marie Claire-nek.

A Marie Claire cikkéből:


"Már gyerekként is jellemző volt rám egy állandó túlpörgés. Nem voltam túlmozgásos, ez inkább a többiekhez való hozzáállásomban nyilvánult meg. Állandóan barátkoztam, mindig én voltam, aki segített feldolgozni másoknak a problémáikat. Úgy éreztem, hogy segítenem kell az embereken. Ez folytatódott aztán az iskolában is. Általános iskolában megcsináltuk a Hamupipőkét, angol nyelven. Ez az előadás nagyon sok elismerést kapott, elhozhattam a legjobb férfi mellékszereplő díját, aztán a produkció megnyerte egy verseny országos döntőjét is. Közben jött egy lehetőség, tíz magyar fiatalt meghívtak Észtországba. Veszprémből én vehettem részt az ott megrendezett színjátszós workshopon. Az ott töltött két hét nagyon meghatározó volt számomra, sikerült a színháznak teljesen „megfertőznie". Aztán bekerültem A Pál utcai fiúk előadásába a Bárkán, ahol Vidovszky Györggyel dolgozhattam együtt. Ezek után már nem volt kérdés, hogy felvételizek-e a Vörösmarty Gimnáziumba" - számolt be Molnár Áron, aki arról is mesélt, mit tanult osztályfőnökétől, Gálffi Lászlótól.

 

aron
"Azt, hogy milyen erős technikai alapokon nyugszik ez a szakma. Közben pedig lehet bármilyen erős a technikai tudásod, ha kifelejted belőle a lelket, elveszel" - nyilatkozta a fiatal színész, aki arra is válaszol, mikortól tekinti otthonának a Vígszínházat.

"Néhány napja pont ezen gondolkodtam. Soha nem tudom kapásból megmondani, mikor is szerződtem ide pontosan, mindig vissza kell számolnom. Ha én egy csapat részese leszek, és tényleg megérzem, hogy hozzájuk tartozom, akkor egy pillanat alatt dől le a fal. Nem a szerződéshez kötném azt, hogy vígszínházi tag vagyok, hanem az első próbafolyamathoz. Azóta itt jól, és otthon érzem magam, egy remek közösségben" - fogalmazott.

Molnár Áron elmondása szerint a Junior Prima Díj hatalmas elismerés. "A kollegák és barátok nem várták meg, amíg találkozunk, hanem azonnal kerestek telefonon, hogy elmondhassák, mennyire büszkék. Az biztos, hogy változni ezek után semmi nem fog, és nem is szabad, hogy változzon" - vélekedett a Vígszínház színésze. 

A teljes interjút itt olvashatják.

 

 

süti beállítások módosítása