Idén még kétszer mesél a vándorszínész a Centrálban

Papp János útinapló-sorozata idén még két alkalommal látható a Centrál Színház kisszínpadán: november 23-án kaliforniai, december 12-én pedig perui élményeiről számol be a színész.

 

November 23-án "Nevess, én majdnem meghaltam" című estjén Sierra Nevadában szerzett élményeiről mesél Papp János, képekkel, zenével, irodalommal, könnyekkel és nevetéssel.

„Ez a Mick Jaggertől kölcsönzött cím összefoglalása mindannak a gyönyörűségnek és kihívásnak, amit a Sierra Nevada-túrától kaptam. A meséhez válogatott zene, irodalom és képek, remélem, visszaadnak annyit a történtekből, hogy világos legyen, mi az, ami újra és újra útra hív ! Nyújtsd a kezed...és gyere velem !" - ajánlja estjét Papp János.

Az előadás előtt az út képeiből összeállított fotókiállítás megnyitójára is várják az érdeklődőket.

sierra
December 12-én, „Inka, inkább, leginkább” című estjén Peruban szerzett élményeiről mesél a művész.A Cusco környéki barangolás és az inka ösvényen megtett 40 kilométer a Machu Picchuig csak előjátéka volt annak a 120 kilométeres Andok-túrának, ami az eddigi legnagyobb kihívást jelentette a vándorlások sorában. Az izgalmas kaland izgalmas mesét hívott elő, amelyet a kecsua indián zene, rengeteg kép és Radnóti Miklós versei gazdagítanak.

 

A beszámolók 19 órakor kezdődnek.

 

süti beállítások módosítása