Plusz előadást tartanak az illuzionisták Budapesten

A nagy érdeklődésre való tekintettel a hamarosan Budapestre érkező The Illusionists show szervezői egy negyedik előadást is meghirdetnek, november 24-én (vasárnap) 15 órára.


A mágikus show így november 22-én (20 órakor), 23-án (19 órakor) és 24-én dupla előadással (15 és 19 órakor) látható a Syma Csarnokban.

 

illusionist

 

Két évvel ezelőtt két amerikai producer kitalálta, hogy egy csapatba gyűjtik a világban turnézó legtehetségesebb és legsikeresebb mágusokat. Olaszországból, Angliából, New Yorkból és Hollywoodból össze is állt a válogatott - volt, akit a Cirque du Soleil-től, a Disney-től vagy más hollywoodi, vegasi, illetve angol és amerikai tv show-kból sikerült elcsábítani - és 2012-ben Las Vegasban elkészült Az Illuzionisták című showműsor. A speciális előadásban 7 illuzionista áll a színpadon, hogy aztán a saját közegében és eszközeivel ejtsen ámulatba, s tágítsa tovább a varázslatról alkotott véleményünket.

 

Az illuzionisták közt szerepel feltaláló, varázsló, szabadulóművész és mentalista is, akik gyakran az életükkel játszanak a produkció kedvéért. Pengenyelés, gondolatolvasás, kettévágás, ámulatba ejtő lebegések és izgalmas szabadulások mellett számtalan, soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők.

süti beállítások módosítása