Mesék rólam, rólad - Újra látható Hernádi Judit estje

November 24-én 7 órától újra látható Hernádi Judit Mesék rólam, rólad – egy kis zenével című önálló estje a Budapest Jazz Clubban.

Mivel vár Hernádi Judit?:

 

Az esten olyan – többnyire szerelemről szóló – dalok hangzanak el, amelyeket Hernádi Juditnak írtak vagy írhattak volna. A sanzonok, blues-ok, örökzöld dallamok, versek és mesék mellé a színésznő rövid, tőle megszokott humorral fűszerezett kis történeteket mesél… rólam, rólad – egy kis zenével. Az est vendége Heilig Gábor és a Good Afternoon zenekar.

 

Kritikus szemmel az estről:

 

"(...) Attól függetlenül, hogy végig ott van egy fajta hernádis humor, olyan kötetlen és felhőtlen hangulatban telik az este. Néhány mese is elhangzik, Mosonyi Aliz tollából és rengeteg sanzon, egy kuplé is. Főleg Heilig Gábor szerzeményeit hallhatjuk, aki személyesen is megjelenik a színpadon. Ahogy telik múlik az idő Hernádi Judittal, az ember azon kapja magát, hogy minden közvetlenség, és a jó értelemben magtartott lazaság ellenére egy jól felépített, pontos üzeneteket közvetítő profin kitalált előadás részese volt. Bár az est (állítólag) a szerelemről szól, azért nagyon lágyan, gyengéden ott volt számtalan fajsúlyosabb gondolat.  Nagyon nehéz ennyire nem direkten a hazaszeretetről, az elkötelezettségről, a kitartásról és a hitről megnyilatkozni, úgy ahogy Hernádi tette. Mesék rólam, rólad akár még igaz is lehet, Hernádi Juditnak elhiszem". (Petre Gyöngyi írását itt elolvashatják.)

 

Az estről képekben:

 

hernadi
1.
hernadi2
2.
hernadi5
3.
hernadi4
4.
hernadi7
5.
hernadi3
6.
hernadi8 
7.
hernadi6
8.
Fotók: KékSzobaHall / GORDON ESZTER
Az estet tehát november 24-én 7 órától láthatják újra!

 

 

 

süti beállítások módosítása