Peller Károly karácsonyi CD-vel és koncerttel készül az ünnepekre

A napokban kerül a boltokba Peller Károly legújabb albuma, Ez karácsony! címmel. A Budapesti Operettszínház színésze a megszokott karácsonyi slágerek mellett a saját kedvenceit énekelte lemezre.

Peller Károly immár 15 éve tagja a Budapesti Operettszínháznak. Rengeteg szerepben láthattuk, de bemutatkozhatott rendezőként is, 2012-ben a tatabányai Jászai Mari Színházban vitte színre a Régi nyár című operettet.


A korábbi két önálló lemezzel (Ez Operett!, Ez Operett! 2 - Kettecskén) ellentétben ez a CD sok szempontból újdonságot hoz. A legnagyobb változás, hogy nem operett dalokat tartalmaz, hanem mai, ismert és eddig Magyarországon kevésbé felkapott karácsonyi zenék szerepelnek az albumon.

 

PellerKaroly EzKaracsony CD front

 

Peller Károly hosszú hetekig válogatta a végleges számokat. Több olyan dal is szerepel a korongon, amely Magyarországon még sosem jelent meg sem eredeti nyelven, sem magyar fordításban. A premier dalokon kívül természetesen hallhatóak azok a slágerek is, melyek nélkül ma már nehéz lenne a karácsonyt elképzelni. A magyar szövegeket Náray Erika, Ullmann Zsuzsa, Müller Péter Sziámi, Galambos Attila és Peller Károly írták. Szenteste előtt egy nappal, december 23-án Peller Károly az Operettszínházban mutatja be egy látványos show keretében a karácsonyi korong zenei anyagát, táncosokkal és meglepetésvendégekkel.

 

A Színház.hu-n hamarosan játszani lehet az Ez Karácsony! CD-ért és belépőjegyekért a koncertre!

 

süti beállítások módosítása