Cserhalmi György alternatívokkal játszana

Cserhalmi György a Dívány.hu-nak mesélt álmokról és célokról, arról, hogy miért játszik Fehérváron, és azt is elárulta, hogy szívesen játszana végre egy alternatív előadásban is. Lapszemle.

 

A divany.hu cikkéből:


"Nem álmokért, célokért hajt az ember. Különben is, mi lehet még? Az ember megpróbál reális lenni, 66 körül azért már nincsenek olyan nagyon nagy céljaim. Nem akarok felmenni semmilyen hófödte csúcsra, dehogy! Jó nekem csoszogni. Az ember valamit mond, és azt gondolja, hogy az őszinte, de félreértik mindig. Azt meg, hogy már mindent elértem az életben, úgy értettem, hogy tényleg, mindig megelőzött minden szerep, már olyan értelemben, hogy nem kellett soha gondolnom rá, mert ott volt" - fogalmazott az interjúban Cserhalmi György.

Cserhalmi

Fotó: Vanik Zoltán, divany.hu


A kérdésre, miért játszik Székesfehérváron, a Vörösmarty Színházban, a színész így felelt: "Hosszú történet ez, nem is mennék nagyon vissza, mert akkor durva dolgokat kéne mondanom. Egyszercsak kiderült, hogy itt lehet néhányunk számára hely, akik eljöttek az Új Színházból, meg innen-onnan-amonnan, és ez egy jó magnak tűnt. Sok fiatal jött még körénk, vagy mi mentünk köréjük, nem tudom. Nem szeretnék sorrendet felállítani, mint a világ bölcse. A lényeg, hogy ebben jól érzem magam."

Cserhalmi György azt is elárulta, szívesen kipróbálná magát egy alternatív előadásban is, ha nem lenne ilyen szoros a gyeplő a kőszínházban. "Nagyon kíváncsi lennék, sőt teljes gőzzel kíváncsi vagyok! Egyre inkább szeretem őket, minél több bajt kell elszenvedniük. És ez nem a gyengébb mellé állás, mert én ebben az esetben történetesen az erősebb mellé állok. Mert ők nagyon erősek, csak hülyén vannak kezelve" - véli a színész.

 

A teljes interjú itt olvasható.

 

süti beállítások módosítása