Jaskó Bálint jön a KOMA Magánügy-sorozatában

A KOMA társulat októberben indította útjára Magánügy című előadóest-sorozatát, melynek keretében a társulat egy-egy színészével ismerkedhet meg a közönség. A KOMA oszlopos tagja, Jaskó Bálint november 29-én 19:30-kor mutatkozik be a KOMA Bázison.

Hogy mi várható a Magánügy következő előadásán, arról Jaskó Bálint így mesélt:

 

Számodra mit jelent a magánügy?


Olyasvalamit jelent, ami közvetlenül nem tartozik másra. De pont ez az érdekes szerintem a magánügyben, hogy közvetetten találkozik mindenkivel. Egy nagyon vékony határ van, ami elválasztja a nyilvánost a magántól. Azt, hogy hol húzódik ez a határ, mindenki maga szabja meg. De mintha lenne valamilyen közösségi határ, amit mindenki érez, csak nehezen megfogható.

 

jasko balint


Vannak titkaid?


Vannak. Van olyan, amit szeretek és van olyan, amit nem. De a titok egy inspiráló dolog.


Mennyire vagy titoktartó?


A jó titkokat -mint szerintem mindenki- nehezen tartom meg, a rosszakat viszont jól elzárom. Mondjuk nem tudom, hogy alkalmas lennék-e a coke receptjét megtartani. Valószínűleg nem...


Miről fog szólni az te ested? Mennyire lesz szó a te magánügyeidről?


Mindenképpen szó lesz róluk. Bármi is fog történni. Nem egyszerű, hogy ne azzal foglalkozzak, hogy hogyan lesz ez érdekes, hanem csak azzal, hogy őszinte legyen. Remélem a saját játékaimról fog szólni, amiket vagy lego-val vagy emberekkel játszom. De főzni is fogok. Meg elmondom, hogy miért nem volt bazsalikomom idén.

 

Mit vársz az estétől?


Azt, hogy utána egyre több magánügyem legyen.

 

Forrás: komabazis.hu

 

süti beállítások módosítása