Klubtagságot hirdet a Jurányi

A Jurányi Inkubátorház felhívása.

 

Nem szeretsz egyedül színházba, koncertre, kiállításra járni? Szívesen részese lennél egy olyan kultúrakedvelő közösségnek, akikkel betekintést nyerhetnél a kulisszák mögé és együtt bulizhatnál Dj Bodó (Viktor) zenéjére? Akkor ne habozz, légy Te is JURÁNYI Klub tag.

 

klubkartya
A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház az előadó- és alkotóművészek támogatása, illetve a színházi előadások gyártása mellett fontosnak tartja, hogy közösségi házként is működjön. A jó értelemben vett MŰVHÁZ posztmodern újratöltéseként igyekszik olyan kulturális eseményeket és programokat szervezni, melyek új, tartalmas és izgalmas közösségi élményekkel gazdagíthatják az érdeklődőket. Ennek egyik új állomása a JURÁNYI Klub.

A JURÁNYI Klub nem csak egy kártya, hanem a kultúrát, közösséget kedvelő emberek klubja is. A klub nyitott és mindenki számára ingyenes.

Csatlakozz Te is, és élvezd a vele járó előnyöket, amelyekről mindig e-mailben küldünk tájékoztatást: nyilvános próbák, nyitott műhelymunkák, jegyár kedvezmények, zártkörű programok, klubestek, ingyenes táncórák, kedvezményes ital- és ételfogyasztási akciók, különböző ajándékok, bulik stb.

Csatlakozz Te is a Klubhoz! Igényelj Klubkártyát most! Csak egy gyors regisztrációra van szükség az alábbi linken.

süti beállítások módosítása