Pályázatot hirdetnek a Magyar Táncfesztivál logójának megtervezésére

A Győri Balett pályzatot hirdet a Magyar Táncfesztivál logójának megtervezésére.

Forrás: A Nemzeti Táncszínház

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Győri Balett nyílt pályázatot hirdet a szervezésében évente megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivál új logójának megtervezésére. A pályázat célja a fesztivál szellemiségéhez illeszkedő, emblematikus logó kidolgozása.

A Magyar Táncfesztiválról:
A hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal 1998-ban megrendezett Magyar Táncfesztivál a hazai táncművészet egyik legnagyobb ünnepe. A rendezvénysorozat keretében a táncművészet széles palettája mutatkozik be; a klasszikus balettől a néptáncon át az alternatív előadásokig a táncművészet minden műfaja képviselteti magát.
A Győri Balett, a Magyar Táncművészek Szövetsége szakmai fővédnökségével, Győr város kiemelt rendezvényeként, 2014. június 16-22. között rendezi meg a jubileumi "X. Magyar Táncfesztivált" Győrött. A Táncfesztivál szlogenje 2000. óta változatlan: "Táncol az egész város".

 

tancfeszt
A pályázat tárgya:
A logó tartalma:
o vizuális jel és tipográfia vagy csak vizuális jel
o markáns, modern hangulatú, dinamikus, letisztult megjelenés
Hívószavak:
o a táncművészet sokszínűsége
o ünnep, fesztivál
A pályamű alaki követelményei:
o min. 45 mm méret
o a pályamunkát vektorosan (ai./psd.) és pdf/jpeg formátumban kell megtervezni
o logó színes, fekete-fehér és inverz verzióját is el kell készíteni

Pályázati feltételek:
- Nevezési díj nincs. A pályázat egyfordulós.
- Egy pályázó több (de maximum 3) pályamunkával nevezhet.
- Pályázatot nyújthat be bármely természetes-, jogi személy, gazdasági társaság, civil szervezet vagy egyéni vállalkozó. Természetes személyek esetében feltétel a 18. életév betöltése. Amennyiben több - akár magán-, akár jogi - személy együtt kíván pályaművet benyújtani, ezen személyek egy pályázónak számítanak. Ebben az esetben az Adatlapon kérjük megadni a csoport nevében nyilatkozatva jogosult kontaktszemély adatait.
- A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázati anyag saját műve, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, illetve kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. E feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelen. Amennyiben a pályázat eredményhirdetése után derül fény a jogsértésre, a pályázó köteles a díjat visszafizetni.
- A pályázó vállalja, hogy a pályamunka elkészítéséhez jogdíjas elemeket ne használ fel.
- A pályázat kiírója a nyertes pályázó díjának kifizetésével a pályázat anyagának felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, illetve a pályázat anyagát és a szerző nevét nyilvánosságra hozhatja.
- A nyertes pályázó kötelezi magát, hogy az értesítést követő 5 napon belül a teljes pályázati anyagot átadja. A pályázati díj ezután kerül kifizetésre.

Benyújtandó dokumentumok:
A pályázat benyújtásához a hiánytalanul kitöltött és aláírt Adatlap és a pályamunka papír alapú és adathordozón (CD/DVD) rögzített beküldése szükséges.

A pályázat benyújtásának határideje, módja:
A pályázat postára adásának határideje: 2013. december 18.
A pályázati anyagot (Adatlap, Pályamunka A4-es papíron és adathordozón is!) postai úton kell benyújtani a Győri Balett címére:
Győri Balett
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 7.
A borítékon kérjük feltüntetni: Logópályázat - Magyar Táncfesztivál
A pályázó a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket. Az a pályázat érvényes, amely a határidőig a fenti címre hiánytalanul a kiírásnak megfelelő formátumokban megérkezik.

Elbírálás:
A beérkezett pályaművek elbírálását szakmai zsűri végzi.
A bírálóbizottság tagjai:
- Kiss János a Magyar Táncfesztivál rendezője, a Győri Balett igazgatója
- Keszeiné Tóth Bernadett a Magyar Táncfesztivál titkára
- Lipovics János, iparművész, - szobrász
A pályáztató a pályázatot eredményhirdetés nélkül is lezárhatja. A pályázat kiírója a nyertes pályázót - nem kötelező módon - további arculati elemek tervezésére is felkérheti.
A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy határidőre beérkezett egyes pályaműveket kiválasszon és új határidő kitűzésével módosításra, javításra kérje a pályázókat.

Eredményhirdetés:
A nyertes pályázót a pályázat kiírója elektronikus levélben értesíti.

A pályázat díja:
A nyertes pályázat díja: 100 000 Ft + áfa, melynek kifizetésére a pályázat kiírója a pályázóval szerződést köt.

További információk:
További információkat az info@gyoribalett.hu e-mail címen kaphatnak. A tárgyban kérjük feltüntetni: Logópályázat.
http://www.gyoribalett.hu

 

 

süti beállítások módosítása