Új kártyás büfépult és kuponos vásárlási lehetőség a Katonában

A színház két újdonságot vezetett be november közepétől.

A színház közleménye:

 

A Katona mindig igyekezett nem csak a színpadon, hanem azon túl is innovatív eszközöket alkalmazni, nézőbarát újdonságokkal megjelenni. Ezzel elsődleges célja, hogy a nézők a kulturális értékek mellett olyan kényelmi szolgáltatásokhoz jussanak hozzá, amelyek még teljesebbé tehetik a színházlátogatásukat. Ennek jegyében a színház két újdonságot vezetett be november közepétől, a K:antinnal, Magyarország első készpénzmentes kávézójával közösen.

 

katona kartyas pult


Az előadások szünetében új, kártyás fizetést biztosító büfépult várja a nézőket. A pultban a K:antin válogatott termékkínálata érhető el, tételenként 390 forintos egységáron. Természetesen a MasterCard és Maestro kártyabirtokosok itt is érvényesíthetik speciális, 33 %-os kedvezményüket. Az első néhány nap tapasztalata alapján a pult rendkívül népszerű volt a nézők körében, jelentősen csökkentve a szünetben a sorban állás időtartamát.

Ugyancsak ennél a pultnál lesz érvényesíthető az az elővásárlási megoldás, amely során a nézők már a jegyvásárlás alkalmával kuponokat vásárolhatnak, s ezeket büfébeli fogyasztásukra használhatják fel. Ezzel az előadások szünetében kényelmesen, lényegesen rövidebb sorban állás mellett juthatnak hozzá frissítőjükhöz, kávéjukhoz.

A kuponok egységes áron kapható üdítőkre, kávéra és ropogtatnivalóra válthatók be.

A kuponok a bevezetési időszakban 10% kedvezménnyel, 350,- forintért vásárolhatók meg december 15-ig.

süti beállítások módosítása