Önkéntes statisztákat keres a Szegedi Nemzeti Színház

A Szegedi Nemzeti Színház és a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum várja azoknak a jelentkezését, akik szívesen vállalnak statiszta szerepet önkéntes tevékenység formájában a William Shakespeare: Othello című darabban.

A következő statiszta szerepekre várnak jelentkezést:

- fiatal lányok (18 év feletti) „ledér” női szerepre
- fiatalabb és idősebb férfiak katona szerepre

 

szegedi nemzeti


A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és jelentkezés lappal 2013. december 9-ig fogadják az info@taletumonkentes.hu e-mail címen. Bővebb információval Kósa Lászlóné várja az érdeklődőket a megadott e-mail címen.

A jelentkezés feltétele, hogy a kiválasztottak vállalják a felkészítésen való részvételt, a próbákon való megjelenést, valamint azt, hogy az évad végéig rendelkezésre állnak az Othello című mű statiszta feladataira a színház által megadott időpontokban.

A beküldött írásos anyag alapján a kiválasztottak részt vesznek egy 1 napos felkészítésen 2013. december 16-án, majd az ezt követő szűrőbeszélgetés után hoz döntést a színház az önkéntesek szerződéséről. A szerződéskötés feltételeként az önkéntes vállalja erkölcsi bizonyítványa bemutatását.

A próbafolyamat kezdete: december, intenzív próbamunka januárban várható, előre láthatólag keddtől szombatig 10-14 és 18-21 h időkeretben.


Forrás: Szegedi Nemzeti Színház

süti beállítások módosítása