Arculatpályázatot hirdet a 7. Kaposvári ASSITEJ Biennále

Az ASSITEJ Magyar Központja nyílt pályázatot hirdet a VII. Kaposvári Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennále (2014. május 5-10.) arculatának megtervezésére.

Az ASSITEJ Magyar Központjának felhívása:

 

A Biennálé egy 3000 fős látogatottságú országos szakmai fesztivál, ahol a legjobb magyarországi és határon túli magyar gyermek- és ifjúsági előadások mellett nemzetközi produkciók is láthatók. A rendezvényt számos szakmai program kíséri (workshopok, szakmai beszélgetések, mesterkurzusok), amelyek nyitottak az érdeklődő közönség számára.

A cél, hogy egyszerű, mégis látványos, a fesztivál összes helyszínén megjelenő, jól megkülönböztethető, friss, játékos gondolkodást tükröző arculat jelenjen meg – főleg újrahasznosítható anyagok felhasználásával a tervezk kivitelezésében és folyamatos közreműködése révén. Fontos továbbá, hogy a fesztivált jellemző alap arculatelemek megjelenhessenek a fesztivál honlapján már a beharangozó időszakban is.

Pályázatot nyújthatnak be: magánszemélyek, magánszemélyek csoportjai (max. 5 fő; különös tekintettel művészeti oktatásban részesülő egyetemisták).

Leadási határidő: 2014. január 10. (a postára adás határideje).

Pályázat benyújtásának módja: a pályamunkákat CD-n rögzítve kérjük eljuttatni az ASSITEJ Magyar Központjába (1061 Budapest, Jókai tér 10.) Kérjük mellékelni a kitöltött és aláírt adatlapot is! A borítékon szerepeljen: „Biennále Arculat".

 

assitej
Elnyerhető támogatás mértéke: Egyéni pályázó esetén bruttó 254.000 Ft vissza nem térítendő támogatás.

Csoportosan beadott pályázat esetén max. bruttó 635.000 Ft vissza nem térítendő támogatás.

A nyertes pályamű elkészítője számára rendezvényünk látogatottsága és ismertsége révén kiemelkedő megjelenési lehetőséget biztosítunk.

A készítő logója vagy neve természetesen megjelenik plakátjainkon, illetve a honlapon. Pályázati kapcsolattartó: Csóti Magdaléna (magdalena.csoti@gmail.com)

További információ (pályázati feltételek és követelmények; jelentkezési adatlap, korábbi Biennálék logói): https://drive.google.com/folderview?id=0B7_kVV7IB25YcmhnNl84d0JPbDg&usp=sharing

 

 

A teljes kiírást itt elérheti.

 

 

süti beállítások módosítása