Bérletet válthatunk a Független Thália Projekt előadásaira

Szerelmi varázslat-bérlet és mindenki kedvére-bérlet kapható az FTP előadásaira.

A Független Thália Projekt (FTP) a téli hidegre a Dermedési pont című bemutatóval válaszolt november 26-án: az előadásban három nő konyhájába és életébe nyerhetünk bepillantást –  illatos finomságok mellett pedig komoly kérdések is terítékre kerülnek a K. V. Társulat Rába Roland rendezte előadásában.

 

FTP karacsony
Az FTP meglepetéssel készült az ünnepekre: két kedvezményes bérlettel töltötte fel a kínálatot. A bérletek egész évadban, bármilyen időpontban beválthatók az FTP-előadásokra, így mindkettő ajándék lehet a színház kedvelőinek. 

Aki kedvesével, barátokkal menne színházba, annak a Szerelmi varázslat-bérletet ajánlják. A bérletben szereplő három előadás - a Szentivánéj, a Szeret...lek és a a Telefondoktor- a megismerkedéstől kezdve egészen a házasságig követi a szerelem állomásait, sok humorral és zenével fűszerezve.

 

Annak, aki spontán szeret dönteni, a Mindenki kedvére-bérletet szánják, ami két szabadon választott FTP-előadásra szól. Ez bérlet a már futó előadások mellett a jövő évi bemutatókra is felhasználható. 


Bővebb információk, további jegyek, kedvezmények: www.thalia.hu 

 

 

süti beállítások módosítása