Egy igazi születésnapi buli – Jubileumi koncertet ad Szulák Andrea

Nagyszabású, jubileumi koncertet ad december 17-én Szulák Andrea a Budapesti Operettszínház színpadán. A színésznő, amikor csak teheti, Győr felé veszi irányt, hiszen a gálán a Győri Filharmonikus Zenekar kíséri majd. A művésznő sikeres színész-énekesi karrierjét összegzi, számos műfaj slágereivel.

A Budapesti Operettszínház ad otthont annak a különleges koncertnek, amelynek apropója Szulák Andrea pályafutásának jubileumi évfordulója.


„Hivatalosan 30 éve vagyok a pályán, és bár én már nem nagyon szerettem volna magam előtérbe tolni, rajtam kívül többen gondolták úgy, hogy ezt a jubileumot méltóképpen meg kell ünnepelni. Sokan biztattak arra, hogy létrejöjjön ez a koncert, és mi sem volt természetesebb, mint hogy ennek az Operettszínház adjon otthont”– mesélte Szulák Andrea, aki színházi és televíziós elfoglaltságai miatt nyár elején kezdett el érdemben foglalkozni a koncert ötletének megvalósításával.

 

„Májusig nagyon el voltam havazva, hiszen két televíziós műsorban is szerepeltem, illetve az Operettszínház bemutatta a Ghost című musicalt, amelyben én játszom Oda Mae Brownt - mindez sok energiámat lekötötte. Nyár elején kezdtem el átgondolni a koncert lehetőségét, és megosztottam az elképzeléseimet néhány számomra nagyon fontos emberrel, akik szívesen segítettek és támogattak” – árulta el a művésznő.

 

szulakandi

 

„Adott volt, hogy a Győri Filharmonikusok kísérjenek a jubileumi koncerten, hiszen régóta ismerjük egymást, még abból az időből, amikor a Győri Nemzeti Színházban játszottam. Nyáron volt egy nagysikerű koncert Győrben, ahol ismét egymásra találtunk a zenekarral, így egyértelmű volt, hogy velük vágok neki az estnek” - mesélte Szulák Andrea, aki pályafutása alatt több műfajban is bizonyította tehetségét a könnyűzenétől a színházi produkciókig.

 

„Négy éves sem voltam, amikor már az Operaház színpadán álltam, Orosz Júlia volt az anyukám a Pillangókisasszonyban - ez volt az első színpadi alakításom, mint Cso-cso-Szan kislánya” – emlékezett vissza Andrea. „Életemben sokszor és sokféle színpadon álltam. Még meg sem kaptam az énekvizsgáim eredményét, amikor már a Hungária Együttessel turnéztam, de a Magyar Televíziónak és a Magyar Rádiónak is sok fellépést köszönhetek. Nagyon sok minden belefért ebbe a 30 évbe” – vélekedett Szulák Andrea.

 

„A jubileumi koncerten hallhatóak lesznek általam és a közönség szeretete által népszerűvé tett slágerek, és a színházi szerepeimből is válogattunk a műsorba néhány számot. A dalok speciális ruhát kapnak attól, hogy 50 fős nagyzenekar kíséretben szólalnak meg” - tette hozzá Szulák Andrea, aki a jubileumi gálaestre vendégeket is hívott. Vele együtt énekel majd Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi is, valamint Andrea fiatal tanítványa Farkas Zsolt, a TV2 Ének Iskolája című műsorának nyertese.

 

„Ez valójában egy igazi születésnapi buli lesz, ahol a zenéé a főszerep” – foglalta össze Szulák Andrea, miről is szól majd a december 17-i, jubileumi gála.

 

Színház.hu

 

süti beállítások módosítása