Magyar származású előadó nyerte a Seattle-i komédiavetélkedőt

A budapesi születésű, a kaliforniai San Diegóban élő Kaszás Zoltán nyerte meg a 34. Éves Seattle-i Nemzetközi Komédiavetélkedőt - közölte hétfőn internetes kiadásában a Bellevue Business Journal című napilap.


A humoristák megmérettetését - amelyre világszerte összesen több 1300-an jelentkeztek - Kaszás azután nyerte meg, hogy a kieséses vetélkedő résztvevői 26 nap alatt 19 helyen 22 alkalommal léptek fel. A nyertes a seattle-i Comedy Undergroundban megrendezett döntő után egy 5 ezer dollárról szóló csekket vehetett át.

 

zoltan kaszas

Fotó: seattlecomedycompetition.com


A magyar származású győztes emellett lemezszerződést kapott az Uproar Entertainment-től, és december közepén két estén át ismét fel fog lépni a Washington állambeli nagyvárosban.


A Seattle-i Nemzetközi Komédiavetélkedő a világ legnagyobb turnézó humorfesztiválja, amelynek előadói összesen több mint 6 ezer ember előtt léptek fel az északnyugati állam színházaiban, éjszakai klubjaiban és kaszinóiban. A verseny részvevőinek szereplését rendszerint nagy figyelemmel kísérik az ABC, a CBS, az NBC, a Fox, a Disney és a Comedy Central producerei.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása