Művészek kampányolnak az árva és sérült kutyákért

Árva és sérült kutyákért kampányolnak ebben az évben is a Vigyél Haza Alapítvány naptárának lapjain azok a művészek, akik arcukkal szeretnék népszerűsíteni a menhelyeken élő állatok örökbefogadását.

 

A naptárban szereplő valamennyi művész térítésmentesen állt modellt az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat telepén élő kutyákat népszerűsítő kampányhoz - adta hírül az alapítvány közleménye.


A kiadvány lapjain a gazdára váró állatok mellett Für Anikó, Harcsa Veronika, Horgas Eszter, Kecskés Karina, Keveházi Kriszta, Radics Gigi, Alföldi Róbert, Csík János, Kamarás Iván, Thuróczy Szabolcs, Novák Péter és Szabó Győző szerepel.

 

Alfoldi

Fotó: Vigyél Haza Alapítvány


A naptárban látható állatokat az alapítvány korábban az Illatos útról mentette, néhányat a közelmúltban adtak örökbe vagy ideiglenes befogadóinknál várják még mindig végleges gazdájukat.


A kiadványok eladásából származó bevételt az árva és sérült kutyák gyógyíttatására fordítják.

 

A naptár megjelenését kísérő kampány keretében az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat telepén december 8-án örökbeadó napot szerveznek, a befogadható állatokat a http://goo.gl/lQ6lG0 címen lehet megtekinteni.


Az Illatos úti ebtelepre évente több mint háromezer közterületen befogott vagy leadott kutya kerül, pedig összesen 94 férőhely áll rendelkezésre. A Vigyél Haza Alapítvány küldetése, hogy önkéntes munkájával javítsa az állatok életkörülményeit, elősegítse gyógyulásukat és növelje örökbefogadásuk esélyeit.

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása