Pokorny Lia és Fenyő Iván a Pszichoszínház következő előadásában

December 10-én mutatja be Bácskai Juli Pszichoszínháza "Ha te tudnád, amit én, ki babája vagyok én ?!" című előadását Pokorny Lia és Fenyő Iván közreműködésével az Eötvös 10-ben.

 

14. évadánál és több mint 250 előadásnál jár a Pszichoszínház, ahol a meghívott színészek improvizálnak Bácskai Juli pszichológus forgatókönyvére.

 

December 10-én, 20 órától az Eötvös 10-ben Pokorny Lia és Fenyő Iván lesz a két főszereplő, közbehegedül: Bóna János.

 

bacskai-juli

 

Bácskai Juli  a Pszichoszínházról:

 

"A hagyományos színházban a színészé a fény, a néző a sötétből les. Egyenlőtlen küzdelem, egyikük csoportja a rivaldában, másikuké a homályban. Csak a zacskózörgés, köhécselés, óracsipogás jelzi a jelenlétüket (ha nem tetszik az előadás), a végső taps jelzi a tetszés mértékét. Az általam kitalált Pszichoszínházban egyenrangúak szeretnénk lenni. Ezért lehetőleg 'szobafényt' kérünk: mi is látni szeretjük a nézőket, örülünk, ha saját hangunkon szólhatunk (mikrofonok nélkül), már a kezdet is más: mi várjuk őket a színpadon. A Pszichoszínházban nem kukkol a néző, mégis beleshet a legintimebb kapcsolatokba. Megmaradhat nézőnek, de beszélgetünk is vele, ha ő akarja. Nincs terápiás helyzet, nincs erőszak. Nem mondjuk meg a tutit, nem adunk tanácsokat, nem az ingyen terápia vagy a térítés helyszíne a Pszichoszínház. A nézőink sokfélék, és ez a legnagyobb öröm. Sokféle korosztályból, férfiak, nők, fiatalok, pár és páratlanok érdeklődnek."  (Interjúnk Bácskai Julival itt olvasható.)

 

süti beállítások módosítása