Szegény anyám, ha látnám - Sándor Erzsi könyvbemutatója Kaposváron

Sándor Erzsi nemrégiben megjelent, Szegény anyám, ha látnám című könyvét mutatják be december 13-án a Csiky Gergely Színházban. A szerzővel és fiával Fándly Csaba színész beszéget.

 

„Nem tudom, hogyan kell sérült gyereket nevelni. A tapasztalatok levonására nekem mindössze egy vak fiú adatott. Nem tudtam, jó-e az út, amin járok, azt sem, hová tart, vezet-e egyáltalán valahová. Csak azt tudtam, hogy a cső végén egy szabad, bátor, önálló srácnak kell majd kijönnie, és azt akartam, hogy ebbe senki se rokkanjon bele. Annak, hogy megírtam a könyvet, biztosan van valami értelme. Talán csak annyi, hogy valaki belekapaszkodik az egyik mondatába, esetleg néhány percre megnyugszik, netán megérti, hogy mások is félnek, és senki sincs biztonságban. Szerintem nincsenek „jó” megoldások, csak ösztönös próbálkozások, hogy ne csak kibírjuk, de jól is érezzük magunkat a bőrünkben. Ennél sokkal bonyolultabb programban nem tudok hinni. Mindenesetre szabadon kísérletezhetünk, hiszen csak az életünkről van szó” - olvasható a könyv fülszövegében.

 

szegény anyám

 

A könyvbemutató időpontja: 2013. december 13. péntek 18.00

A beszélgetésen részt vesz:
A könyv szerzője, Sándor Erzsi
A fia, Juhász Tomi
Fándly Csaba, színművész

A beszélgetés után, 19.30-tól az érdeklődők Stúdióban megtekinthetik a Csoda című előadást, Fándly Csaba főszereplésével.

 

süti beállítások módosítása