„Tengerről tengerre” - Nyerjen jegyet Papadimitriu Athina születésnapi gálájára - LEZÁRULT!!!

Játékunkon jegyet nyerhet Papadimitriu Athina születésnapi gálájára, 2014. február 22-ére, a Belvárosi Színházba.

 

2014-ben kerek születésnapot ünnepel Papadimitriu Athina, melyet a „Tengerről tengerre” című színházi koncerttel ünnepel, amely magyar, görög, spanyol, francia, olasz történeteket mesél el, prózában, versben, zenében és táncban. 

 

 

A kétrészes műsor az egyes műveket kerettörténetbe ágyazza, így párhuzamos síkon fut a próza és a tánc. A Latin érintés és a Végtelen érintés című albumok dalai mellett felcsendülnek új szerzemények is. Emellett magyar (Cserháti Zsuzsa, Charlie, Máté Péter) és Gipsy Kings slágerek átdolgozásai is elhangzanak.

 

Az esten közreműködik Kutik Rezső gitárművész, Lippai Andrea flamencotáncos, Papanikolau Nikosz görög táncos, Helidonaki tánccsoport, az Akropolisz együttes és a Rhytmo Latino. Lesz capoeira bemutató, valamint a művésznő gyermekei, Trokán Anna és Trokán Nóra köszönti édesanyját.

 
Jegyek válthatók a Spirit Színház weboldalán (www.spiritszinhaz.com)

Athina ajánló
Játék:

Nemrég jelent meg Papadimitriu Athina életrajzi könyve. Mi a címe?

a, Flitter és lótrágya
b, Athina két élete
c, Érintések, érzelmek, élettöredékek

A helyes választ beküldők között páros belépőt sorsolunk ki a február 22-i gálaestre a Belvárosi Színházba. A megfejtéseket a jatek@szinhaz.hu címre várjuk január 31-ig. A nyertest telefonon és emailben is értesítjük.

 

 

süti beállítások módosítása