Ebédet osztanak a Nemzeti színészei

A Nemzeti Színház művészei – Udvaros Dorottya, Söptei Andrea és Tóth László – december 15-én vasárnap 12 órától meleg ebédet osztanak a Könyves Kálmán krt. 84. szám alatt található hajléktalan melegedő udvarán.

A Nemzeti Színház közleménye:

 

Mindezt a "Jónak lenni jó" elnevezésű jótékonysági kampány keretében teszik, amellyel a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) ebben az évben a Katolikus Karitász munkáját támogatja.

 

A jótékonysági akció elsődleges célja az adománygyűjtés mellett, hogy a felhívja a figyelmet a karitatív szervezet sokrét tevékenységére, ehhez kapcsolódik december 15-én a Nemzeti Színház. Udvaros Dorottya, Söptei Andrea és Tóth László ebédet osztanak, az MTVA stúdiójában pedig Tóth Auguszta és gyermekei képviselik majd a teátrumot.

 

konyves

 

A Nemzeti a maga eszközeivel rendszeresen igyekszik segíteni az egész társdalom számára fontos ügyeken. A Budapest Maratonon részt vett futóváltónk a Bajor Gizi Színészmúzeum felújításához nyújtott támogatást, a fogyatékkal élők világnapján látás-, hallássérült valamint mozgáskorlátozott nézőket invitáltunk a színházba és biztosítottuk számukra a narrációt és a jelnyelvi tolmácsolást.


A most hétvégi ebédosztással színészeink arra hívják fel a figyelmet, hogy nem tehetünk elég sokat és sokszor azért, hogy azokat támogassuk azokat, akiknek sorsa rosszabb, kegyetlenebb, mint a többségé.

süti beállítások módosítása