Jelenetek két házasságból - Koltai Róbert a Tháliában rendez

Koltai Róbert hamarosan a 3. produkcióban mutatkozik be a Thália Színház színpadán.

Január 23-án láthatja először a közönség a Jelenetek két házasságból című előadást, melyben rendezőként és szereplőként is közreműködik. December 16-án az érdeklődők az előadáshoz kapcsolódó beszélgetésen vehetnek részt az alkotókkal a színház Új Stúdiójában.

 

A nyáron debütált Starfactory után nemrég a Móricz Zsigmond Naplója alapján készített Napló-szilánkokkal állt a színész a Nagymező utcai színház közönsége elé. Legújabb előadása a szintén Móricz-átirat Jelenetek két házasságból lesz. Az est Az asszony beleszól és a Rab oroszlán című regényekből született. A végeredmény egy habkönnyű krimi-komédia, és egy keserédes tragikomédia lett. A két részt a közös téma, az együttélés, a házastársi összetartozás köti össze. Az előadást - a Napló-szilánkokhoz hasonlóan - B. Török Fruzsina színpadi adaptációjában láthatják a nézők január 23-tól a Thália Mikroszinpadán. A két házaspár szerepében Gubás Gabi, a rendező Koltai Róbert, Egri Bálint és a Terápia sorozatban feltűnt Sztarenki Dóra lesz látható.


Az előadás díszletét Szlávik István, a jelmezek pedig a Kossuth-díjas Szakács Györgyi tervezi.

jelenetek

 

A bemutatóhoz kapcsolódóan december 16-án 15 órától beszélgetést láthatnak az érdeklődők az előadás alkotóival a Thália Színház Új Stúdiójában. A moderátor Szegezdi Róbert lesz, a résztvevők:  Kolos Réka, a Móricz hagyaték őrzője, Koltai Róbert, B Török Fruzsina, Gubás Gabi, Sztarenki Dóra és Egri Bálint

 

Mivel Koltai Róbert ezen a napon ünnepli 70. születésnapját, ezért hozzá meglepetésvendég is fog érkezni. 

 

A rendezvény a közönség számára ingyenesen megtekinthető, de a létszám limitált; előzetesen a pr@thalia.hu címen lehet bejelentkezni.

Az esemény végén a művészek dedikálnak.

 

süti beállítások módosítása