Kaviár és lencse - Vígjátékkal búcsúztatja az évet a nagyváradi színház

A olasz szerzőpáros, Giulio Scarnacci és Renzo Tarabusi Kaviár és lencse című vígjátékát mutatja be a nagyváradi Szigligeti Társulat december 31-én, kedden 21 órától a nagyváradi színházban.

 

Az előadást Lendvai Zoltán rendezte, Horváth Károly írt hozzá zenét, így egy teljesen egyedi produkció jött létre, hiszen – bár sok helyen bemutatták már a darabot – ezzel a zenével, ezekkel a dalszövegekkel a nagyváradi közönség láthatja először.

 

kaviar


A vígjáték Leonida úrról és családjáról szól, aki abból él, méghozzá jól, hogy lakodalmakon és ünnepségeken degeszre tölti élelemmel különleges „rekeszes” kabátját, és előkelő ismerőseivel „szeretetligát” alapít, hogy ne csak jókat egyenek, hanem némi pénzhez is jussanak.

 

Akinek nincs lehetősége arra, hogy részt vegyen a szilveszteri premieren, január 2-án, csütörtökön 19 órától tekintheti meg legközelebb az előadást.

 

Az erre az alkalomra érvényes jegyárak: a központi páholyokba 30 lej, az oldalpáholyokba 25, a zsöllyébe 20 lej, az erkélyre pedig 10 lej. Jegyeket a színház pénztárában lehet váltani keddtől péntekig 11-17 óra között, illetve egy órával az előadás előtt. Online jegyvásárlásra is van lehetőség a www.szigligeti.ro, illetve a www.biletmaster.ro honlapon.

 

Forrás: Szigligeti Színház

süti beállítások módosítása