SingSingSing - musical show Sopronban

A SingSingSing musical show második részét tekinthetik meg a nézők a Soproni Petőfi Színházban december 28-án és 29-én. A nagy érdeklődés miatt mindkét napon dupla előadást tűz műsorára a teátrum.

Az előadásban többek között a Macskák, a Nyomorultak, a Moulin Rouge, az Aida, a Notre Dame, a Diótörő és Egérkirály, a Chorus Line, az Elisabeth, a Mamma Mia, az István, a király, a Made in Hungária és a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című zenés darabokból hangzanak el ismert részletek. A produkcióban színpadra lép Feke Pál, Vastag Tamás, Vastag Csaba, Buch Tibor, Fésűs Nelly, Végvári Eszter és a Soproni Petőfi Színház művészei: Simon Andrea, Szőcs Erika, Horváth Andor, Savanyu Gergely. A rendező-koreográfus Szakál Attila.

singsingsing1 580 

A show szereplői közül Feke Pál és Vastag Tamás énekes elmondta, megtisztelő számukra, hogy Sopronban is részesei lehetnek ennek az előadásnak. Hangsúlyozták, nagyon jó csapat alakult ki a színházban, a közönség szeretettel fogadta az első részt, s ennek szellemében szeretnének most is a nézőknek sok örömteli percet adni a stáb összes tagjával együtt. A két előadó tavasszal már egy másik soproni produkcióban is elkezd próbálni, úgyanis az Evita című rockoperában kaptak szerepet Fésűs Nellyvel együtt. A darab rendezője Katona Imre lesz, a címszerepet pedig Füredi Nikolett alakítja.

Forrás: Soproni Petőfi Színház

süti beállítások módosítása